#7 Roland Sallai

Ulan yaz boyu şu adam kalsın Singo gitsin bir tane de alternatif yerli alınsın diye diye dilimizde tüy bitti ama sürekli tepki geliyordu, şimdi aklınız başınıza gelmiştir diyecektim yine birkaç eleştiri gördüm vallahi aklımı oynatacağım. Evet kötü yaptığı şeyler de var ama adam 3 sezondur sürekli hazır halde ve minimumunda 10 üzerinden 6 ile oynuyor en azından. Kesinlikle kadroda olması gereken bir adam.

Daha iyisini alabileceklerini hiç düşünmüyorum o yüzden gitmemeli.

Ayrıca gitmesi gereken isim bu değil kesinlikle müzmin sakat Singo bence.
Ne dediysek o.

Singo'dan kurtulmamız lazımdı bu yaz. Artık hiç bir şekilde satamayız doğru dürüst.

Galatasaray'ın sağ beki değildir zira bir bek değildir, futbolcu olarak da galatasaray gibi bir takım için özellikle şampiyonlar liginde yetersiz kere yetersizdir

Ama suç onda değil singo gibi bir sakata 30 milyon para verdirip galatasarayı beksiz bırakanlarındır

Geri pas makinesi. Allah seni islah etsin. Bu sezon fena kurulmaya basladim geri paslarina.

Geri pas vere vere içine etti oyunun.

SM-S948B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sallai oynamayacaksa sağbek sivaslıoğlu oynayacak o zaman millet onu istiyor, başka sağbekimiz yok çünkü

Arada bir oynar diye tutulan adam as bek oldu yerine alınan adam daha antrenmana çıkamıyor.

Gerçek planlaması olan bir takım Sallai’ye bir şekilde emekleri için teşekkür eder ( Topçuyu severim o ayrı ) ve paketler ( tabii o maaş ile zorlanarak ), yerine taş gibi bek alırdı. Hala kronik bekleniyor. İki depar sonrası adalesi attı bile.

Geri
Üst Alt