#7 Roland Sallai

Rashica daha servisçi bir adam mücadele yönleri benzese de.

Sallai uzun boylu ve fizikli bir herif, milli takımlardaki performansını belliki önceki kulüplerinde gösterememiş, bizde gösterir umarım, bolca son vuruş çalışmalı.

Ben barış alperi fizikli sanirdim bu neymis böyle yaa yarma gibit top sürerken löp löp ses geliyor.

Çok beğendim tam bir dinamo mücadeleden hiç kaçmıyor, Birde son tercihleri iyi yapsa çok fark yaratabilir.

zaniolo+rashica= roland sallai

zaniolo: boy, fizik
rashica: savasci

Rashica daha servisçi bir adam mücadele yönleri benzese de.

Sallai uzun boylu ve fizikli bir herif, milli takımlardaki performansını belliki önceki kulüplerinde gösterememiş, bizde gösterir umarım, bolca son vuruş çalışmalı.
Fizigine ragmen son derece fuleli bir adam, gayet akip gidiyor bence. Rashica‘da bu pek yoktu.

Hirsli ve duygusal bir adam. Okan hoca güven asilarsa ve taraftarla bag kurarsa cok iyi performans gösterebilir.

İcardi mertens gibi topçuları tamamlayan böyle bir asker topçu gerekliydi. Fazla gol atamaz belki çok teknik değil belki ama çok lazım bir oyuncu

Çok faydalı oynadı bence.
Bence de burada önemli olan bu,

Çok böyle ince işleri yapamaz, belki kalitesiyle alıp götüremez ama sahada olduğu her dakika çok faydalı işler yaptı

Fiziksel mücadelesiyle fark yarattı, temiz doğrudan oynadı. Mesela Osimhen 'in iptal edilen golünde pası veren oyuncuydu ufak bir farkla asisti iptal oldu, ceza sahasının içinde vuruşunu yaptı kaleci çok iyi çıkardı belki golü de olabilirdi bu maçta bunun haricinde kale sahasına gönderdiği yerden bir top vardı Yunus ve İcardi 'nin yetişemediği

Tüm bunları geçiyorum 19 tane ikili mücadeleye girmiş adam maç boyunca, 7 tane defansif aksiyon gerçekleştirmiş. Neden Macar milli takımı için bu kadar önemli olduğunu neden Bundesliga 'da oynadığını gösteriyor bu performansı

Belki o şutları, ortalarıyla isabeti sağladığı maçlarda gollerini asistlerini de konuşacağız

Bence de burada önemli olan bu,

Çok böyle ince işleri yapamaz, belki kalitesiyle alıp götüremez ama sahada olduğu her dakika çok faydalı işler yaptı

Fiziksel mücadelesiyle fark yarattı, temiz doğrudan oynadı. Mesela Osimhen 'in iptal edilen golünde pası veren oyuncuydu ufak bir farkla asisti iptal oldu, ceza sahasının içinde vuruşunu yaptı kaleci çok iyi çıkardı belki golü de olabilirdi bu maçta bunun haricinde kale sahasına gönderdiği yerden bir top vardı Yunus ve İcardi 'nin yetişemediği

Tüm bunları geçiyorum 19 tane ikili mücadeleye girmiş adam maç boyunca, 7 tane defansif aksiyon gerçekleştirmiş. Neden Macar milli takımı için bu kadar önemli olduğunu neden Bundesliga 'da oynadığını gösteriyor bu performansı

Belki o şutları, ortalarıyla isabeti sağladığı maçlarda gollerini asistlerini de konuşacağız

Zaten aranan adam bu tarz bir adamdı.(Rashica tarzı)

Yetenek sıkıntısı yok ileri uçta,gol sorunumuzda olmaz bu forvetlerle,bize çalışkan,fizikli ve pozisyon bilgisi yüksek bir adam lazımdı.Cuk oturdu bence.

Bahsettiğin istatistikler zaten nasıl ayakta kaldık kanıtlar nitelikte.Muhtemelen bu adamın standart oyunu bu yani asla 6 nın altına düşmez 10 üzerinden.

Harika bir ekleme son dakika için…

Geri
Üst Alt