#7 Roland Sallai

Kendisinden beklentim epey yüksekti ama şu ana kadar gösterdiği performans yeterli olmayı geçtim, ışık bile vermiş değil. Kesiciliğinin de iyi olmaması ve Zaha gibi tekrar tekrar aynı aksiyonu denemesi cabası. Böyle devam ederse endişelerim artar. Umarım bir an önce toparlanır.

Hoca 2 senedir bunu istiyordu bal yapmayan arı misali sahada şu ana kadar. Asla 2.5 milyon alacak futbolcu değil bu kesin

Umarım hocanın çok istediği ariasa’da 15 milyon gömmeyiz. Hocamızın transfer gözü iyi değil zaten biliyoruz bunu.

Biz isimli kaliteli topçulardan devam

Ben çok beğeniyorum nedense ulan bu neler yapıyormuş böyle dedirtecek bir adam değil belki skorda yapmaz ama herif aptallık yapmıyor en azından mesala top bizim kerem aktürkoglunun ya da demirbay'ın ayağına geldiğinde hissetiğim korkuyu bu adamda hissetmiyorum. Aniden kaptırırda topu kalemizde görürürüz hissini vermiyor bana işi neyse onu yapan cinsten bir oyuncu bir hafta öyle bir hafta böyle değil.

Beğendim, hırslı ve fiziksel olarak sürekli deneyen bir isim. Zamanla daha da iyi olacaktır bence.

Barisdan bek olursa bundanda olur, Jacobs gelene dek bek olarak denensin. Hücüm futbolu icin yetenekleri ve teknigi yetersiz.

Alışma süreci var gibi duruyor. Biraz daha beklenmeli. Jakops sallai oshimen Sara takımın çehresini hem tskimdaslik hem mücadele bakımından değiştirdi.

Sabredin. Üstüne jelert de takima oturursa çok iyi olur.

En basindan oguzu almadilar uc kurusa inat ettiler

Bu kulup acayip enayi,is bilmez,keriz bir kulup

Bu oyuncu 2,5 milyon euro maas aliyor.6 milyon da bonservis verildi.Oguz bundan kotu muydu gittin mal gibi sikecilere kaptirdik ustelik.

Sol ayaktan sağ ayağa alana kadar defans yerleşiyor. Şu adamı Sol'da değil sağ da oynatın artık yahu.

Daha iyi oyuncudur belki ama bu maç özelinde bence kesinlikle kötü oynadı. Hücumda hiçbir üretkenlik sergileyemedi ve savunmada da enteresan şekilde kolay geçildi. Bunun sebebi de bence futbol kariyeri boyunca kapalı ve katı savunma kavramıyla fazla karşılaşmaması freiburg ve macar milli takımında oynarken. Transfer yaparken belki bunu da göz önünde bulundurmak gerek biraz. Bizde çok karşılaşacak bu 11 kişi defans yapan takımlarla ve böyle durumlarda üretken olmak zordur biraz daha
Hocam maç özelinde yapılan yorumlar olabilir de adamı itin şeyine sokanlar var biraz suyunu çıkarıyorlar eleştiri yapıcaz diye

Arkadaşlar alışma felan geçin bu adam bu işte. Bundesliga izleyen bilir, daha fazlasını beklemeyin. Yavaş çalım atamayan kanat oyuncusu tamamen bizim için yanlış profilde bir oyuncu. Üstelik 2.5 maaş demek 2028e kadar kontrat. Asla gönderemeyeceğimiz bir oyuncu.

2,5 Milyon € maaşı olmasa sorun olmaz

korkarım yine böyle vasatlarla takım doluşacak

vasatlık böyle böyle başlıyor

yok her maç ortalama 7,5 reytingi varmış mıl mış

adam geçemeyen kanatmı olur

rashica en azından adam geçiyordu

bu dümdüz vasat topçuyuda övüyorlar ya
tövbe yarrabi

şundan 2-3 tane daha koy takıma bjknin durumuna düşüyorsun!

bu birde %100 oynuyor ha görüyordun çok istekli ve fit adamın maximumu bile vasatı geçemiyor

Geri
Üst Alt