#7 Roland Sallai

Oyuncu bek işini benimserse kariyeri farklı bir yere evirilebilir. Ama bazı topçular sabote etmek için bilerek hata falan yapar. Başta böyle olduğunu düşünüyordum ama 2. yarı baya iyi oynadı. Takımda bir pas akışı olmadığından topları takım olarak olumlu kullanamıyoruz.

Çok düz adam ama iyi yedek olur. 2.5 milyon maaş fazla olmuş

Saçma sapan bir maaş verilmese kötü çıkması pek problem olmazdı rahatlıkla satardın da şimdi bu maaşla avrupa'da kime satabilirsin ki. maalesef hayal kırıklığı bir transfer oldu.

Maaş konusunda yine iyice uçtuk Ünal Aysal dönemi gibi.

Vasat adamlara bu kadar para verilmez. Bonservisi neyse de 2,5 maaş nedir yahu. Önüne gelene bu paraları verirsen hiç kimseyi düşük maaşa getiremezsin hatta satmak istesen satamazsın bu parayı alan oyuncuları. Getirmeyi bırak kontratı biten elindeki oyuncuların da yüksek maaş talebinde bulunurlar.
Bunun gibiler yüzünden Yunus falan da yüksek maaş istiyor işte.

Çık işin içinden çıkabilirsen. Resmen işbilmezlik böyle dümdüz adamlara yüksek maaş vermek.

Çok yönlü oyuncu ama herşeyden bir parça yapıyor ve oynadığı oyuna bu maliyet çok fazla

5 te 1 maliyetine fransa orta sıra takımlarından genç bir oyuncu alıp oynatsak ne fark edecekti ki

Maaş konusu normal seviyelerde olsa muhtemelen baya sevilecek bir topçu olurdu ama 3'e yakın alınca işler değişiyor çok daha fazlasını yapmalı.

Yerine adam almalıyız yeterli seviyede birisi değil ama yedek kulübesinde olur.

yerinde olsam teknik ekibe bayağı söverdim.

rakip sahada gol arayan adamın ne işi var bekte yaw

yakında Kutucuyu da sol bek görürüz böyle giderse

Oyuncu bek işini benimserse kariyeri farklı bir yere evirilebilir. Ama bazı topçular sabote etmek için bilerek hata falan yapar. Başta böyle olduğunu düşünüyordum ama 2. yarı baya iyi oynadı. Takımda bir pas akışı olmadığından topları takım olarak olumlu kullanamıyoruz.
faul işini çözmesi lazım

saatli bomba o konuda.

Maaş konusunda yerlileri bozuyor baya. Yunus'un Barış'ın conta yakması normal

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

açıkçası ofansif anlamda büyük hayal kırıklığı yaşadım

içeri cut ederek şut kovalayan adam olarak bakıyordum halbuki

bir yandanda oturmayan takım düzenimiz yüzündende her topçuda belli eksiklikler oluşuyor bakış açısındayım. her oyuncudan bir çok rolü oynamsını bekliyor hoca. bu bana sağlıklı gelmiyor.

Geri
Üst Alt