#7 Roland Sallai

Galatasaray'ın tarihindeki en kötü topçulara girer. Bir de buna eski takımının bilmem kaç katı maaş veriliyor 2.5 milyon Euro. Dursunun başkan, Okanın TD olduğu kulüpte de bu kalasa 2.5 milyon verilmesi normal

dedim maçtan önce ön taraf çok kalas bir üçlü oldu 2 pas bile yapamaz bunlar diye. Barış da bu da sıfır teknik sıfır top kontrolü ikiside set oyunu topçusu değil. Topu atıp gidecek kadar hızlı da değil bu. Anca geride oynar.

Her geçen maç farklı mevkiler yok dedirtiyor topçularımız. Sallai yerine bizim eski Bruma olsa çok farklı bir Galatasaray izlermişiz tek dokunuş yeterli. Arias elzemmiş takıma.

Adamin kosacak hali yok, bas bas bagiriyor oyundan beni alin diye. Sonunda atti kendini yere öyle cikti. Baris la beraber tüm toplari ezdiler.

Bence bek oyuncusu olur ileride oynayacak meziyetleri sahip değil. Ben olsam bay ve salai bek olarak oynatırım önlerinde franky ve yunus oynar.belki iyi futbol izlemeye başlarız.

Bu da ayrı hayal kırıklığı. Sözde en ideal mevkisinde oynadı, tek bir faydalı hareketi yoktu yine.

Türk olsa kabul edebilir ama yabancı bir kanat oyuncusu için gayet yetersiz.

Galatasaray'ın kanat oyuncusu bu kadar düz, yeteneksiz, etkisiz olamaz. Topu alır almaz geriye doğru yöneliyor önü boşken bile gidemiyor. İşin kötü yanı adam formsuz değil en iyi hali bu. Elde başka oyuncu da yok Berat'ı denemek lazım. Yunus'a ekmek su gibi muhtacız girer girmez fb savunma yerleşimini bozdu.

Gece 3 olmuş. Git yat.
Instagram'dan paylaşım yapıyor. Sabah antrenman yok mu acaba?

Geri
Üst Alt