#7 Roland Sallai

Sallai oyuna nasıl alışacak. Madem rotasyon diyorsun bu adam neden çıktı. Yunus BAY yapsan bari. Lan nerden tutsam elimde kalıyor. Gerçi OB kasığından sakatlandı diyor bilmiyorum ne kadar doğru.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ne ara sakatlandı
Nasıl sakatlandı
Niye sakatlandı

Ya jelert gelir sakatlanır bu sakatlanır sançez sakatlıktan kurtulamaz icardi zırt pırt sakatlanır osimhen gibi biri bile sakatlandı

Ulan okannn
Ulannn 5e2 ci

Bu ne ara sakatlandı
Nasıl sakatlandı
Niye sakatlandı

Ya jelert gelir sakatlanır bu sakatlanır sançez sakatlıktan kurtulamaz icardi zırt pırt sakatlanır osimhen gibi biri bile sakatlandı

Ulan okannn
Ulannn 5e2 ci
ya takımın başında adam akıllı bir antrenör yok
ya da alınan adamların yarısı kronik sakat

Kendisinden beklentim yüksek olduğu için bu maçlığına net hayal kırıklığı yaşattı. Umarım ritmini bulup takıma adapte oldukça performansı yükselir.

Beklediğim sertliği veremedi defansif mğsahale konusunda da çok verimli olamadı fakat arkasında jelert varken top almaya çalışması ilerisi adına güzel bir done oldu keşke bench hep böyle adamlarla dolu olsa onun dışında fizik olarak hazır değil kendine gelecektir

Sakatlığı ciddi değildir umarım.

Ne sakatligi ben inanmiyorum, devre arasinda soyunma odasina giderkene sakatlandiysa bilmem. Onun disinda hic birsey görmedim, super mi oynuyordu hayir ama en azindan birseyler deniyordu.

:D

Sakatlığı nüksetmiştir hıhı.

Hasan sakatsın
sakat değilim hocam
sakatsın sakatsın

Adamı harcarlar hem de kucumseyici sözler söylerler sonra da burası gs derler . Kaç kurtul seneye

2 ortası iyi olmayinnca cikardi bizim Okan bey sakatligina inanmadim

Çok atak görmedim ilkyarida,biraz kastı kendini bence ama bi ara çizgide 3 kişiden topu saklayıp saraya atınca orda anlıyorsun mevzuyu.kaliteli herif bu.fb macinda da begendm fizik falan baya babayiğit adam ya

Bir süre Barış Alper yerine oynamalı.

Barış’ın fiziksel durumu beni dinlendirin diye bağırıyor.

Ayrıca Sallai’nin top tekniği Barış’tan iyi. Top sürüşünden saklayışından anlıyorsun

Sakatlığı ne durumda bu arkadaşın

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt