#7 Roland Sallai

Güzel şeyler yaptı, en azından altı pasta pozisyon kovalayan bir kanat topçumuz olduğunu gösterdi. Altı pasta kayarak mayarak ya da şutla golleri gelir bir sonraki maçlarda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi falan oynamadi; yaptiklarini Berkan’da girse çok rahat yapardı. Yeni oyuncuları pozitif gözle, eskileride negatif gözle izlemeyi bırakalım artık.

Baya kalas gibi. Salai buysa kanat rotasyonu düşündüğümüzden de kötü. Devre arası kanat transferi şart.

Rashica’da birebir aynı şekilde başladı. En başlarda kütük gibiydi Türkiye Kupası maçında skor alıp açıldı.

Takıma uyum sağladığında ve skor aldığında burada direkt oyunculuğuna sallayan arkadaşları pişman edecek

Düz bir oyuncu öyle ahım şahım yetenek yok. Takım oyuncusu. Her türlü fayda sağlar takım yükseldikçe bu adam da yükselir. Rashica tarzı her eve lazım oyuncu tiplerinden. Pişman edeceğini sanmıyorum. Biraz fazla sakatlanmış o soru işareti.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taninmamis adamlar icin asip kesmeyi anlarim da Sallayi icin asip kesmeyi anlamam adam bizim lig icin yeterli seviyede bir oyuncu

Sara icinde burda neler yazildi jacob icinde
Ikisinide burda savundum

Sallai net iyi oyuncu biraz zamana ihtiyaci var ilk gol veya asistinden sonra 11 deki yerini alir
Baris boyle devam ederse klube yoluda gorunur

Finansal açıdan domaltıldığımız bir transfer daha

Anca rotasyon parçası olur, iki seneye ciddi düşüş yaşar yaşı ve dakika almayışından ötürü

Maaşını verip Anadolu'da birilerine yollarız kiralık yahut Oliveira tarzı fesih

ne çok teknik ne çok hızlı ayırt edici bir özelliği yok aldığı kontrata kıyasla. keşke kiralık alsaydık inşallah yanıltır

Düz bir oyuncu öyle ahım şahım yetenek yok. Takım oyuncusu. Her türlü fayda sağlar takım yükseldikçe bu adam da yükselir. Rashica tarzı her eve lazım oyuncu tiplerinden. Pişman edeceğini sanmıyorum. Biraz fazla sakatlanmış o soru işareti.

İşte sıkıntı burada.İyidir veya kötüdür demiyorum.Faydalıda olabilir.Daha fazla oynaması lazım.
Ama bize fark yaratacak adam lazımdı.Özellikle kapanan takımlara karşı yetenekli oyuncular lazımdı.

Ama bu konuda öyle iş bilmez yönetim ve teknik adama sahibiz ki bu tartışmalar bitmeyecek ve kadro yapısı itibariyle ve teknik adamın inadı yüzünden istediğimiz oyunu göremeyeceğiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bismillahirahmanirrahim vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim

Abi adamda fizik var. Tempo da hallice iyi, herşeyi eleştirme olayını biraz ara verelim. Maçlarda aşırı heycanli duruyor. En az 3-5 maç düzenli oynarsa elimizde ileri uç için sağ-sol kanat ve 10 no için harika alternatif olur.

İşte sıkıntı burada.İyidir veya kötüdür demiyorum.Faydalıda olabilir.Daha fazla oynaması lazım.
Ama bize fark yaratacak adam lazımdı.Özellikle kapanan takımlara karşı yetenekli oyuncular lazımdı.

Ama bu konuda öyle iş bilmez yönetim ve teknik adama sahibiz ki bu tartışmalar bitmeyecek ve kadro yapısı itibariyle ve teknik adamın inadı yüzünden istediğimiz oyunu göremeyeceğiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asıl facia bence Sallai transferi değil. Son gün Kerem in gitmesi ve Sallai nin Avrupa ya yazılamaması. Bunlar tam bir skandal.

yere atan futbolcu istemiyoruz
nazi suratlı topçu istemiyoruz

Hele söyle üst üste bir iki mac oynasin ondan sonra yorum yapalim. Suanki görünümü sanki hazir degil gibi duruyor. Sanki faydali bir oyuncu ama bizim sisteme uygun degil vari gibi duruyor jelert gibi.

Maç oynaması lazım artık lige sağlıklı ise yazılsın her türlü ilk 11 e.

Geri
Üst Alt