#7 Roland Sallai

Abi kimseyi beğendiremiyoruz vallahi bunaldım ya.
Her fırsatta her oyuncuya da sallanılmaz.

Kimseyi beğenmiyorsanız kendinize iyilik yapın ve bir sene futbola ara verin.
Takımdaki adamları beğenmezsiniz gittiklerinde de o oyuncuyu savunmuş gibi ağlamalı postlar atarsınız.

Cidden yeter ama. Gidin yönetime, hocaya yapın eleştirilerinizi.

Batshuai ve Abdülkerimin çıkardığı toplarda doğru yerdeydi top geçse muhtemelen ikiside gol olacaktı.Oyun bilgisi ve fiziği güçlü bir oyuncu zamanla daha fazla katkı sağlayacaktır.

Futbolcu oynadıkça ve özgüven kazandıkça açılır..Şu ortamda jelert Sallai kendini bence takımın bir parçası hissetmiyor..Benzer süreci Sara ve Yunusta da yaşadık.. Yunus çok istekli girdi sezona ama hücum şovu fener maçıyla birlikte sergilemeye başladı..
Bir maç 11 çıktı onda da dk 70 ten önce değişiklik yapmayan hoca ilk yarı adamı oyundan çıkardı..

Top kanada indiğinde araya koşu zamanlaması ve açıları çok doğru, önde baskısı iyi zaten Macar takımında çift santraforlu düzende yardımcı oyuncu olarak oynuyor, Mertens'in ikamesi olabileceğini gösterdi hoş biraz inceci dediğimiz olayı yok ama bilhassa deplasman maçlarında o bölgede ciddi işler yapabileceğini hayal ettirdi, en azından boş alan bulduğunda basıp gidebilecek bir oyuncu.
Barış veya Yunus çok formda olsa dahi ligde kendisi oynamalı.

Bu adamdan beklentiniz ne tam olarak ? Geldiğinde de yazdım, skills videolarında bir halt yok, rakamları fecaat, sezonda 4-5 gol ya atmış ya atmamış, dakikaları çok az, çoğu sezon 1500 dakika oynamış.

Benim beklentim Yunus ve barışı yedekleyip, 20-30 dakika atıp koş koş oyuncusu olması. Bu beklentimi de karşılayacak gibi duruyor. Rashica Almanya'da skorer bir adammis, bu adamın öyle bir durumu da yok. İsteyen açıp istatistiklerine baksın. 4231 gibi bir sistemin kanat oyuncusu olamaz.

Bonservisi gayet normal, maaşı ise anormal yüksek, bu tip adamlar 1 milyona oynamalı 2.7 milyona değil

Bence fena degildi. Zaten Baris'in yedegi olarak geldi. Fazla sey beklememek lazim.

Sara jakobs boklayanlarin sallaiyi de boklamasi sasirtmadi. 3-5 mac sonra gelip aslinda iyi topcuymus falan derler

İyi bir takım oyuncusu, iyi bir sistem oyuncusuna benziyor. Biz sistem takımı olmadığımız için bize ters gelebilir. Bu tip adamlar takım halinde iyi oynadığımız zaman çok iş yapıyor.

1728307322045.webp

Geri
Üst Alt