#7 Roland Sallai

Bizim kanat rotasyonu dar falan değil bu arada

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

barış'ın sakatlanması ile kendisine büyük bir şans gelmiştir. bakalım bu şansı nasıl kullanacak?

1728938514612.webp

Geçin ya koyim istatistiklerine bizde sahaya çıksın da top oynasın önce.

Elde kanat kalmadı, herkesten maksimum fayda sağlamalıyız.

Bana ne milli takımda ne oynadığından.

bizde gol atamayacagı iddiası hala gecerli

1 tane atamıyacak

Herifin hollanda maçında direkten dönen de bir topu var. Sürekli boş alana koşu atıyor kullanmasını bilen adama maden gibi bir şey.

Daha yeni geldi. Avrupa listesinde zaten yok. Antep maçını lisans işinden kaçırdı. Fazla oynamadı ki.
2 maçta süre aldı işte, birinde sakatlandı diğerinde de sonradan girdi. Fener maçında da süre vermedik.

Şu an direkt koy oynasın modunda mıyız hala tartışılır hele Antalya maçında Ziyech oynar bu yine oturursa büyük fail

2 maçta süre aldı işte, birinde sakatlandı diğerinde de sonradan girdi. Fener maçında da süre vermedik.

Şu an direkt koy oynasın modunda mıyız hala tartışılır hele Antalya maçında Ziyech oynar bu yine oturursa büyük fail
fb maçında ilk sürelerini aldı yaw. 75'de girdi.

Fener'de girdi yaw ama fazla dk almadı. Sakatlandığı maçta Barış'tan iyi oynadı.

Ziyek falan oynamaz bu takımda. Kadayıf sayısı 3'e çıkıyor leğene dönüyoruz. Sallai oynamalı. Kazma ama fiziki durumu fena değil.

fb maçında ilk sürelerini aldı yaw. 75'de girdi.
Doğru bir halt yapmadığından hatırlayamadım zira diğer maçlarda da bir halt yapmadı, acilen yapmaya başlasa iyi olur, takımda zaten 20 tane topçu anca var Jelert’e paf takım oyuncusu muamelesi yapıyoruz bu da sonradan girip sadece güreşecekse işimiz var.

Geçin ya koyim istatistiklerine bizde sahaya çıksın da top oynasın önce.

Elde kanat kalmadı, herkesten maksimum fayda sağlamalıyız.

Bana ne milli takımda ne oynadığından.

Milli arada forumda ne konuşalım? Weleybol falan bile izlemek zorunda kalıyoz

Bizde acilen katkı vermeye başlamadığı sürece MTde ne yaptığının bir önemi yok.

Titanların Savaşı

Geri
Üst Alt