#7 Roland Sallai

Bal yapmayan arı izlenimi veriyor. İnşallah bu durum takımla uyumu iyice gelişince sonuca yansıyıp kaybolur

Şu ana kadar beğenmedim, takım yeteneğinin altında dümdüz bir topçu izlenimi verdi. Topu alınca da panikleyen bir havası var. Yine de biraz daha beklemek lazım.

Ortaları baya iyi, şu ana kadar 3 assisti olması lazımdı. Son maçta biraz telaşlıydı ilk 20dk sonra toparladı

1 tane defansif hamle görmedik

hani bu bek kovalıyordu

Roland Sallai, bu ligi bu sene fazlasıyla Sallai diyeceğiz gibi duruyor. Yine çok beğendim. Bize gelmeden öncede beğendiğim bir oyuncuydu ama açık konuşayım düşündüğümden de iyi oynuyor. Skor sıkıntısı var ama onu da yapacak. Macar Aslanım benim!
FB_IMG_1731492923016.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Roland Sallai, bu ligi bu sene fazlasıyla Sallai diyeceğiz gibi duruyor. Yine çok beğendim. Bize gelmeden öncede beğendiğim bir oyuncuydu ama açık konuşayım düşündüğümden de iyi oynuyor. Skor sıkıntısı var ama onu da yapacak. Macar Aslanım benim! Ekli dosyayı görüntüle 268057

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke övmeseydiniz ya. Bir de uzun mesaj yazmışsınız kesin bir şey olacak şimdi.

milli takımda coşar yine. 3-4-2-1'de forvet arkasındaki 2linin sağında oynayınca bence en iyi performansı veriyor kendisi. O şekilde denemek lazım

Hollanda'ya karşı oynuyor sağ önde başladı maça.

Rashica'nın bir tık iyisi bir oyuncu. Barış'ı kesecek biri değil ama ileri hattı tamamen yedekleyecek hatta gerektiğinde 3'lüde kanat bek olarak kullanabileceğin bir oyuncu.

Rashica'nın bir tık iyisi bir oyuncu. Barış'ı kesecek biri değil ama ileri hattı tamamen yedekleyecek hatta gerektiğinde 3'lüde kanat bek olarak kullanabileceğin bir oyuncu.
Baris derken ? Baris acaip dususte hemde serbest dususte fizigi hizi ile sadece bogusuyor
Gecen sene sonundaki biraz teknigini gelistirmis goruntusu kayboldu eskiye dondu

Adamlarin icinden gecmeye faul yapmaya devam ediyor Sallai biraz forma girerse barisi rahat rahat keser hatta ziyech biraz kimildasa baris yine oynayamaz

Su haliyle baris tamamen adam yoklugundan oynuyor hic begenmedigim kerem gitmseydi ya bek oynuyordu yada yedekti kendisine ciddi ceki duzen vermeli

Geri
Üst Alt