Demir Türk
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 3.209
- 2.870
- 1.028
Bal yapmayan arı izlenimi veriyor. İnşallah bu durum takımla uyumu iyice gelişince sonuca yansıyıp kaybolur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstatistiklere baktım ama öyle çok önemli bir skor katkısı olmamış pek. Bence bizde oluru 6-7 gol ve asistan toplam.raşidden net 2 gömlek iyi oyuncu fakat bu adam iyi skor yapan adam bizde hala skor yapamadı cok garip

EyvahRoland Sallai, bu ligi bu sene fazlasıyla Sallai diyeceğiz gibi duruyor. Yine çok beğendim. Bize gelmeden öncede beğendiğim bir oyuncuydu ama açık konuşayım düşündüğümden de iyi oynuyor. Skor sıkıntısı var ama onu da yapacak. Macar Aslanım benim!Ekli dosyayı görüntüle 268057
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Roland Sallai, bu ligi bu sene fazlasıyla Sallai diyeceğiz gibi duruyor. Yine çok beğendim. Bize gelmeden öncede beğendiğim bir oyuncuydu ama açık konuşayım düşündüğümden de iyi oynuyor. Skor sıkıntısı var ama onu da yapacak. Macar Aslanım benim!Ekli dosyayı görüntüle 268057
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah AllahBarışı kesemez zaten amaç kesmesi değil onu yedeklemesiydi.
Baris derken ? Baris acaip dususte hemde serbest dususte fizigi hizi ile sadece bogusuyorRashica'nın bir tık iyisi bir oyuncu. Barış'ı kesecek biri değil ama ileri hattı tamamen yedekleyecek hatta gerektiğinde 3'lüde kanat bek olarak kullanabileceğin bir oyuncu.
Macaristan kendisi tercih etti maça devam etmeyiBugunki mac kiyaslanacak mac degil. Ben maca devam ettiklerine sasirdim. Gayet yararli oyuncu.