#7 Roland Sallai

Macar maçını izledim biraz takımın 2 liderinden birisi ,Okan Hoca bu adamı kesinlikle yanlış kullanıyor şimdiye kadar skor yapamaması bizim hatamız çünkü aynen kerem gibi gole çok yakın yeterki kaleye yakın oynasın

Macar maçını izledim biraz takımın 2 liderinden birisi ,Okan Hoca bu adamı kesinlikle yanlış kullanıyor şimdiye kadar skor yapamaması bizim hatamız çünkü aynen kerem gibi gole çok yakın yeterki kaleye yakın oynasın
Son maç ilk yarı 2. forvet olarak oynattı daha ne kadar kaleye yakın oynatabilir

Alışma sürecinde bence hala. Takım oyununa ve takım arkadaşlarına adapte olması lazım önce

kendisi kötü oyuncu değil ama aceleye getirilmiş bir oyuncu. Freiburg elinden çıkarmak isterken kimi bulursak alalım diye alındı planla değil

uzun süre Galatasaray'da kalacağını düşünmüyorum

Ben beğenmedim valla, biraz gereksiz ovuluyor, yararlı illa ki olur da, hiç skor gücü yok, 0 yani
Rashica'nın da skor gücü yoktu. Potansiyeli bile yoktu. Sallai de potansiyel de var. Bu takımda stoper dahil herkes skor katkısı sunabiliyor. Bu konuda kısır değiliz. Bu sebeple Sallai gibi taşıyıcı kolonlar olmazsa olmaz. 70'den sonra düşen bir adam da değil. En son 90'da pres yapıyordu hala. Böyle oyuncular da lazım.

Rashica'nın da skor gücü yoktu. Potansiyeli bile yoktu. Sallai de potansiyel de var. Bu takımda stoper dahil herkes skor katkısı sunabiliyor. Bu konuda kısır değiliz. Bu sebeple Sallai gibi taşıyıcı kolonlar olmazsa olmaz. 70'den sonra düşen bir adam da değil. En son 90'da pres yapıyordu hala. Böyle oyuncular da lazım.

Vardı aslında, 13-14 gol katkisi yaptı rashica bizde, sallai 5 tane bile yapamaz gibi duruyor.

Artık skor yapmalı.

Aslında bir iki maçta skoru çok rahat yapıyordu da kaleciler inanılmaz çıkarmıştı yaw.

Örn Antalya maçı.

Skor işi biraz da şans işi. Yakında yapacaktır.

İyi niyetli çalışkan bir oyuncu. Fayda gelir, zarar gelmez.

Biraz fazla maaş veriyoruz, o kadar.

İyi niyetli ama sol kanat bek oynayamıyor. Sol ayağı ile hiç orta açamıyor, pasları etkisiz oluyor. Biz yoğun orta temposu ile oynuyoruz, ters ayaklılık faydalı değil bu dizilimde.

takımda görmek istemiyorum

Geri
Üst Alt