#7 Roland Sallai

Dostum sen tuttuğun takımın ne oynadığını iyi analiz edememişsin bence. Çok ezber bir cümle yazdın çünkü.

Bu takımda zaten skor üreten tonla oyuncu var. (Ki Sallai de üretiyor) Stoperlerin bile golcü senin. Bu takıma 90 dakika düşmeyecek, fizik koyacak, ayakta kalacak dirençli bir topçu lazımdı. O isim de Sallai oldu.
Senin dediğin profil kanata değil, orta sahaya lazım. zaten o dediğin pozisyonda barış o işi hallediyor, yunusta ince işi hallediyor. sallai zaten son gün mecbur alınmış bir isim, asıl düşünülen isim zalewski de dediğin profile uymuyor. bence sen ezbere konuşuyorsun :)

Dün 2-1 skor içeriye çevirdi Barış net pozisyonda atamadı. 2. yarı başında sol kanattan yine içeriye çevirdi Mertens dokunamadı. 2sinden biri gol olsa skorada katkısı olucaktı.

Senin dediğin profil kanata değil, orta sahaya lazım. zaten o dediğin pozisyonda barış o işi hallediyor, yunusta ince işi hallediyor. sallai zaten son gün mecbur alınmış bir isim, asıl düşünülen isim zalewski de dediğin profile uymuyor. bence sen ezbere konuşuyorsun :)
Ne Barış, ne Yunus bu tanımlara uygun oyuncular değil. İkisi de oyun içinde zig-zagları olan, oyun disiplininden kolayca kopabilen altyapısı zayıf oyuncular.

Sallai, Ebimbe'nin alternatifi olarak geldi. Zalewski ile ilgisi yoktu.

Bu konuda uzun uzun yazılar yazmıştım. Bu takımın bu sezon skor potansiyeli olarak tüm kulvarlarda 100 golü zorlayabileceğini yazmıştım. O sırada Sallai transferi gerçekleşmemişti bile. Şimdiden 59 golü bulmuşuz. Bu takımın bu kadar kırılganlığının sebebi golcülüğünün yanında kırılgan oyunculara sahip olmasıydı. Bir nevi asker oyuncu eksikliğiydi. Jakobs ve Sallai bu açığı çok güzel doldurdu. Jelert bir çıkış yaparsa o da bu potaya girecektir. Bu adamlar 5. dakika nasıl top oynuyorsa 80. dakika da aynı topu oynar. Kolay kolay zig zag çizmezler. Bu da uzun maratonda diğer takımlarla arandaki farkın altını çizer.

Kendisi ve takım arkadaşları becerikli olsalar şu an ligde 5 gol 5 asist gibi bir rakama ulaşabilirdi, hakikaten bu konuda bir kısmetsizliği var.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın özel yeteneği mücadelesi. Gerçekten faydalı oluyor böyle adamlar. Bizim gibi deli danalar gibi saldırgan oynayan takımlarda mutlaka mücadele eden oyuncuların da olması gerekir.

Daha evvel yazmış idim, ben beğeniyorum. Çok yerinde bir hamle oldu kendisi. Sadece geç alınması yönetime eksi yazar, UEFA'da olsa idi önemli katkıları olur idi.
Katılıyorum çok faydalı oynuyor bence. Malmö maçında olsaydı en basitinden yenecektik o maçı da yüksek ihtimal. Kendisinin transferindeki tek yanlış maaşıydı. Maaşı 1.5-1.7 civarı bir şey olmalıydı maks.

Yav millet tutturmus üretkenlik diye

Zaha ve Ziyech üretkendi de ne oldu

Kaldi ki bu adam söylendigi kadar kisir bir herif degil, kac tane pozisyon hazirliyor ve kendi de pozisyona giriyor. Her sey istatistik degil.

Efor gerektiren bir oyun oynuyoruz, bu adam da basmadigi yer birakmiyor, ikili mücadeleye girip kazaniyor ve her mac en cok kosan oyunculardan biri oluyor. Takimi net bir sekilde rahatlatiyor.

Maasi cok fazla o konuda hemfikiriz zaten. Ama kendisini Zaha, Ziyech ve Tete gibilerine her türlü tercih ederim.

Ne önemi yaw

Kanat bek rotasyonuna girer işte

Sorun şu anda dörtlü oynamamız

Bu dörtlü sezon başında götümüzü yeterince yakmamış demek ki

Ne önemi yaw

Kanat bek rotasyonuna girer işte

Sorun şu anda dörtlü oynamamız

Bu dörtlü sezon başında götümüzü yeterince yakmamış demek ki
Sorun o değil Kayseri ilk yari otoban yaptı sol tarafi. Bundan önceki maçlarda hangi kanatin patliyorsa bu adami oraya cekip deligi kapatiyordun.

Yani acikca konusalim Molde ve Alkmar maclarinda olsaydi suan coktan ilk 8’i garantilemistin. Molde macinda son golu yerken izleyen Ziyech yerine Sallai girmis olsa ya da orda olsa o topu birakip izlemezdi.

Siz istiyorsunuz ki herkes kralice ari olsun. Bu adam gibi adamin olmayinca Ndombele Zaha Ziyech atiyorsun oyuna

Sorun o değil Kayseri ilk yari otoban yaptı sol tarafi. Bundan önceki maçlarda hangi kanatin patliyorsa bu adami oraya cekip deligi kapatiyordun.

Yani acikca konusalim Molde ve Alkmar maclarinda olsaydi suan coktan ilk 8’i garantilemistin. Molde macinda son golu yerken izleyen Ziyech yerine Sallai girmis olsa ya da orda olsa o topu birakip izlemezdi.

Siz istiyorsunuz ki herkes kralice ari olsun. Bu adam gibi adamin olmayinca Ndombele Zaha Ziyech atiyorsun oyuna
Böyle mantık olmaz ki

Aynen Ndombele Zaha Ziyech'ten iyi

Ama daha iyisi lazım

€1m maaş alsa bi şey demem bu arada

Kulübe topçusu

Fiziken ligin en zor Anadolu maçında, Sivasspor maçında fiziken bu kadar kendini ispatlaya performans sergilemişken, Barış Alper hariç en mücadeleci ve diri adamımızı dakika 74’e kadar neden almadı acaba hoca oyuna

Geri
Üst Alt