#7 Roland Sallai

3 yıl 7,5 milyon euro maaşı var daha. İkinci Sergio Oliveira resmen

Bu mac daha iyiydi. Ama hala fark yaratamiyor. Yine de nereye koysan oynuyor. Dogru oglu dogru transfer.
Oynuyor mu? Allah razı olsun ya. 5 dakika izleyebildim maçı, iki sırtı dönük adama faul yaptı gereksiz fırsat yarattı rakip adına, bizim adımıza ilerde aldığı tek topu da rakibin ayağına verdi aynı şiddette kendi takım arkadaşına pas veremez ama sorarsan oynuyor bu futbol ise yoldan geçen adamda yapar bunları

Oynuyor mu? Allah razı olsun ya. 5 dakika izleyebildim maçı, iki sırtı dönük adama faul yaptı gereksiz fırsat yarattı rakip adına, bizim adımıza ilerde aldığı tek topu da rakibin ayağına verdi aynı şiddette kendi takım arkadaşına pas veremez ama sorarsan oynuyor bu futbol ise yoldan geçen adamda yapar bunları
Yazdiklarin cogu dogru, ama cok yonlulugu hocanin mac icinde elini rahatlatiyor. Gomulecek topcu degil. Yoksa sirti donuk adama yaptigi faul beni de cildirtti.

Bu maç özelinde gömmeye gerek yok. Isınamadı maça hava çok soğuk havaydı. E bir de defans oyuncusu değil bu sonuçta, bazı refleksleri doğru değil doğal olarak.

Asker oyuncu

1736708199640.webp

Herhangi bir anadolu takımında izlesek bu adamın burada ne işi var demeyiz gittik 2.5 maaş birde 5-6 bonservis verdik.Bu oyuncuyu öneren kim varsa bir daha oyuncu önermesin.

Abi bu ne ya

Bi de bu adamı yığınlar övdü abi aylarca

Bu adamı niye övdünüz ya bi anlatın ya

Masondan da mı öğrenemediniz Cimbomlu olmayı

Bu herife vereceğimiz paraları Barış'a Yunus'a falan dağıtmalıyız ya

Ya da kalsaydı kasada şimdi harcardık

Transfer yapmış olmak için transfer yapmayalım lütfen

Abi bu ne ya

Bi de bu adamı yığınlar övdü abi aylarca

Bu adamı niye övdünüz ya bi anlatın ya

Masondan da mı öğrenemediniz Cimbomlu olmayı

Bu herife vereceğimiz paraları Barış'a Yunus'a falan dağıtmalıyız ya

Ya da kalsaydı kasada şimdi harcardık

Transfer yapmış olmak için transfer yapmayalım lütfen
Kendine hocayım diyen adam topçudan anlamayınca öyle oluyor. Zararın 10 milyonlarca Euro’ya çıkıyor. Böyle rezil kepaze bir transfer anlayışı olmaz. fenerden jk’den farkımız yok bu konuda.

Jelert kadar olmasa da, faydasız transfer olma yolunda hızla ilerliyor. Bu adam bundesliga ve macaristan milli takımında fena işler yapmamış, gol ve asistleri var, ama nedense bizde çok donuk silik bir görüntü veriyor.

Dun maca girdig8 an ve pozisyon itibariyle kendisine verilen gorevi yapmaya calisti ama akilsizca isler yapti. Onunuzdeki mac dsha iyi olacaktir. 2.5 milyon yine de cok. 1.2 den fazla olmamaliydi. O bile cok.

figuredo'ya yaptığı faul zekası yönünden beni dehşete düşürdü

Geri
Üst Alt