#7 Roland Sallai

Dünkü faulleri yersiz de olsa sağ ek olarak devam etmeli ama sürekli oynamalı ki o mevkiyi öğrenmeli. Fiziği ve özellikleri ancak orada işe yarar. Sürekli oynarsa Kaandan fazla katkı verecektir.

Son anda laf olsun torba dolsun diye yapılmış bir transfer işte. Gereksiz. Maliyetine bir teklif gelirse satılabilecek oyunculardan bence. Yarın takımdan ayrılsa, Jose Rodriguez, Josue falan ne kadar hatırlanıyorsa, Sallai de o kadar hatırlanır muhtemelen.

Sürekli faul yapıyor anlamadığım şekilde. Her topa bodoslama dalıp fauşe sebep oluyor. Dünde özellikle taç çizgisibizim yarı sahaya yakın yerlerde saçma sapan işler yapıp rakibe serbest vuruş imkanı tanıdı sağolsun. Ki yazılanlar gibi 2 civarındaysa maaşı Yunus'un, Barış'ın suçu ne ?

hırslı ve kendini göstermek isteği anlaşılır fakat lüzumsuz sarı kartlık hareketler takım oyununu da aşağı çekiyor. galatasaray'ın bu tip çalışkan ve isteyen oyunculara ihtiyacı var. takıma daha çok uyum sağlayacağını düşünüyorum. umarım kendini geliştirmeye devam eder.

2.5 milyon euro maaş Avrupa için nerdeyse star topçu maaşı beyler ne satmasından bahsediyorsunuz yav abartıyor dersiniz ama diyelim şu an bırakıyoruz beleşe hadi alın desek 2.5 milyon maaşla takım bulamaz bu adam.

İlk 11 de oynadığında daha iyi konsantre oluyor. Sağ beke koyun bu adamı kaani ortaya çekin takım dinamo gibi islemezse bir şey bilmiyorum.

Sallai-sanchez--apo--jakop
------kaan------toreria‐--------
Baris-----mertens-----Yunus

Bu kurguyu Sara yokken yapmak ne kadar zor. Toreria serbest oynar kaan da arkayı toplar. Sallai barış sağ tarafı pas pas eder jakop yunus soldan içeri girer açılan alana jakop girer. Barış jakop ikilisi uyumsuz jakop yunus ikilisi daha çok uyumlu bu açıdan.

Bir şeyi merak ediyorum acaba masaya oturduğumuzda son gün transferi olduğy için elimizin sıkışık olduğunu bildiği için kendisi mi yüksek maaş istedi yoksa bizim yönetim mi o maaşı direkt uzattı

Birinci senaryoysa derim sallai sen 2.5 milyonluk adam mısın
İkincisi ise hatipoğlunun acilen pasifize edilmesi lazım

Bu kadar kötü performans vermesi enteresan

Okan bunu da takıma eklemleyemedi dış kapının dış mandalı gibi duruyor

Yunusla habire niye didişiyolar onu da anlamadım

Bizim takımda bi bokluk var hadi bu kepaze,jelert ne ayak,hadi o da kepaze batshuayi ne ayak geçen sene ligi sallıyodu,hadi o da kepaze osimhene ne oldu,hadi o da kepaze abdüle 2 senedir noldu icardiye noldu sançeze noldu nelsona noldu musleraya noldu toreiraya noldu yusuf eyüp 3 senedir nerde berkanla demirbaya noldu

Her sene 5 iyi 5 orta 15 rezil oyuncu performansıyla sezon götürüyoruz burda ki hatayı bulursak hem kadro mühendisliği daha doğru olacak hem sürekli transfer ihtiyacı azalacak ama nerdee

Maaş konusunda yine iyice uçtuk Ünal Aysal dönemi gibi.

Vasat adamlara bu kadar para verilmez. Bonservisi neyse de 2,5 maaş nedir yahu. Önüne gelene bu paraları verirsen hiç kimseyi düşük maaşa getiremezsin hatta satmak istesen satamazsın bu parayı alan oyuncuları. Getirmeyi bırak kontratı biten elindeki oyuncuların da yüksek maaş talebinde bulunurlar.

Yarasayı şutlayıp bu herifi ofans bölgesi alternatifinden biri yapmak gerekir, yer gelir çift oynatırsın bats hiç bu ışığı vermiyor.
Kafada ne olacak yav gidecem zaten gibi takılıyor. İkisi de aynı dönem geldi birisi forma için çabalarken diğerinde bu hiç olmaması beni ziyadesiyle üzüyor.

Bu herife o kadar para verip sağ bek oyna demeye de karşıyım kendisi iyi bir şekilde boşa kaçan bir oyuncu. Herkesi her yerde oynatma fikrinden vazgeçip ileri uçta değerlendirip barış ile yer yer değişmeli oynatmak gerekiyor.
Mevcut takımda çift forvet çıkacaksak osimhenin yanındaki isim bu olmalı icardi benzeri etkiyi o zaman alırız.

Barışı her ne kadar sevsem de kanat bölgesinde oynayıp maçın kritik anlarında kendini forvete atması taraftarıyım.
Bu herifi avrupaya bir yere yazdıracaksan forvet kontenjanından yazdırmalı ve gouri, mika hevesini bir kenara bırakmak gerek.

Birşey yapıyormuş gibi gözüküp hiçbirşey yapmayan oyunculardan.Ya sağ bek ya yedek olur yedek için bile kötü.Şutların kötülüğü ne öyle yav.

lan sırtı dönük adama niye dan diye giriyorsun olm

aptallık bu resmen

yine parayı çöpe yatırmışız. güzel seçim

Alın size fırsat transferi işte

Maksimum ederi senelik 1 milyon olan adam senelik 2.5 alıyor son günde gelince

Geri
Üst Alt