#7 Roland Sallai

2.5 milyon Euro sokaktan geçen birine ver, her maç canlı bomba gibi oynar. Gol atamasa bile birilerini yanında götürür en kötü. Bu takım ranch ville olmuş resmen.

2.5 milyon Euro sokaktan geçen birine ver, her maç canlı bomba gibi oynar. Gol atamasa bile birilerini yanında götürür en kötü. Bu takım ranch ville olmuş resmen.
Adam bek oynatılıyor bek.

Macaristan milli takımında yardımcı forvet olup gol kovalayan adamı bek oynatıyoruz, sonra bakıyoruz barış bek oynuyor. Sence burda bir hata yok mu yav.

Ve bu takım bek oyuncusu bakmıyor bu herif sağ bek olarak kaanın yedeği olacak koca 2. yarı.

Galatasarayın hücum bölgesinde istikrarlı bir şekilde oynayacak skor becerisi/teknik kalitesi yok o yüzden sağ bekte değerlendirmek doğru olacak gibi duruyor. Dün savunmada da hücum bindirmelerinde de çok beğendim ben sağ bekten devam

Sözleşmesi bitene kadar kalır ve kimse bu maaşın yarısını dahi vermez.

Bu adam bek degil, kanat bek de degil.

Buralarda oynatilmasi performansina inanilmaz etki ediyor. Ayni sey barış ve yunus icin de gecerli

Buralarda oynatilmasi performansina inanilmaz etki ediyor. Ayni sey barış ve yunus icin de gecerli
Takımın gol yükü tamamen Barış ve Yunus'un üzerine binmişken nerede oynatalım peki? Bu ikisinden birini kesip skor kabızı Sallai'yi oynatmak mantıklı değil çünkü

Adam bek oynatılıyor bek.

Macaristan milli takımında yardımcı forvet olup gol kovalayan adamı bek oynatıyoruz, sonra bakıyoruz barış bek oynuyor. Sence burda bir hata yok mu yav.

Ve bu takım bek oyuncusu bakmıyor bu herif sağ bek olarak kaanın yedeği olacak koca 2. yarı.
Kaan'ın da bek veya merkez defans oynamaması gerekir. Bu takımın başarısı için transfer yapılmıyor o vakit. Nasılsa ligi bir şekilde alırız diyip komisyon peşinde koşuluyor. Bu kafayla Avrupa'da başarı hayal olur.

Takımın gol yükü tamamen Barış ve Yunus'un üzerine binmişken nerede oynatalım peki? Bu ikisinden birini kesip skor kabızı Sallai'yi oynatmak mantıklı değil çünkü
3lu oynayacaksak Mertensin yerine alirsin ikinci yarı.

4lu oynayacaksak kanatlarda rotasyona girer.

Bu adam soylenildigi gibi çöp degil yaw

3lu oynayacaksak Mertensin yerine alirsin ikinci yarı.

4lu oynayacaksak kanatlarda rotasyona girer.

Bu adam soylenildigi gibi çöp degil yaw

Bence de o kadar çöp değil ama zaten Avrupada oynatamadağımız adamı ligde de rotasyona sokamayız. Sağ bekte tekleyen Kaan warken Sallai'nin de bekliği fena değilken oraya atılmak istenilmesi normal. Zaten dün de Kaan'dan iyiydi her türlü.

2. Forvet olarak ligde bir iç saha maçında ilk yarı oynatmıştı. Hiç iyi değildi bu arada. 2. yarı sağa geçince düzelmişti.

Sağ bek gelene kadar bu arkadaşın yerine sağ bek o yüzden

Galatasarayın hücum bölgesinde istikrarlı bir şekilde oynayacak skor becerisi/teknik kalitesi yok o yüzden sağ bekte değerlendirmek doğru olacak gibi duruyor. Dün savunmada da hücum bindirmelerinde de çok beğendim ben sağ bekten devam
Adam bek falan oynayamaz her pozisyon faul yapıyor, her mac 1 sarı kartı garanti. Top kapmayı savunma yapmayı bilmiyor, he gol asist de yapamıyor ne yapabiliyor dersen koskoca hiçbir şey bomboş vasat bir bundesliga 2 topçusu

Bu adam kötü oynamıyordu, hatta baya pozisyona giriyordu ve gollük kaç tane asisti harcanmıştı, ne diye itin bir tarafına sokulur hale getirildi anlamadım. 10 kişilik Sivas maçında 3 kişilik oynamıştı resmen. Mücadelesi azmi yerinde, trip yapmaz şikayet etmez, sakatlanmaz, ama maaşı 2.5 olduğu için yerden yere vuruluyor. Esasen Barış Alper ile muadil bir adam zaten, Barış da 2 tane atsa 10 tane kaçırıp saç baş yoldurmuyor mu.. Ama Okan Buruk'un patates ettiği isimlerden biri olma yolunda gidiyor, bir sağda bir solda bir ileride bir geride, yarım yamalak rotasyon ile adama bir misyon veremedi doğru düzgün. Elde tekmeye kafa sokan ne kadar adam varsa hepsini ıskartaya çıkarıyoruz önce Nelsson şimdi de bu, gidip Yusuf Demir gibilere falan zaman harcanıyor yazık gerçekten.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eski takımında kaç Euro alıyordu bu da 2.5 milyon verildi.

konyaspor maçında ilk 11 başlamasını bekliyorum. ajax maçı için dinlendirmesi lazım hocanın yunus'u.

yunus mental anlamda da geri gitti. bir sürü top kaptırıyor ve savunmaya yardım etmiyor. formanın hakkını veremiyor madem sallai oynasın ajax maçı öncesinde.

Gerekli gereksiz çok faul yapıyor. Kafa toplarında etkili bir rakip baş ağrıtır böyle saçma sapan duran top verdirirsen

Olm bi adam bi hatayı bi kere yapar iki kere yapar. Habire kaleye sırtı dönük afama faul yapıp durulmaz ki yahu.
Ya takımın başındaki hoca seni uyarmıyor, ya da sen iplemiyorsun.

Geri
Üst Alt