#7 Roland Sallai

Yeni sağ bek olmalı hele de 3 lü oynarsak kesinlikle sağbek sallaidir

Hücumda gol yüzdesi zaten düşük ama asist özelliği var sağ tarafta da rahat oynuyor.Hiç gidipte frankowski falan para vermesinler

Aslan gibi de oynar sağ bekte

Kanat bek yedeği olacak ve ortalama 6/10 performans verecek

Biz bu adama €2.5m net maaş vereceğiz

Ne diyelim afiyet olsun

Galatasaray'a yakışmayan transferlerden sadece bir tanesi. Bu kadar para kimlerin cebine gidiyor?

Artik yedek oturur insallah sezon sonu bir alici buluruz buna, evet savasiyir herif ama cok düz bir oyuncu.

Dün bence yerine adam arandığını bildiği için isteksizdi.

Abicim senin isteksiz olmaya hakkın yok. Rakip köy takımı da olsa sen kendi ölçeğinde 5. viteste olmak zorundasın.

sadece koşuyor adam.

hiç mi bileklerin ve beynin futbola basmıyor.

sezon sonu şut, kalibremizde değil. rotasyonda kullanılır belki.

Bu maaşla nah yollarız açıkası adama star maaşı verdik şaka gibi yav

Takımdaki ilk 20 oyuncu arasında açık ara en düz futbolcu bu herif olabilir.

Topla koşması falan bile bir değişik.

O golü atabilsen bu zırlama operasyonu engelleyecektin

Zarar üstüne zarar

Zalewski beceriksizliği yüzünden tepkileri azaltmak için son gün fahiş maaşla getirilen yetersiz oyuncumuz. normalde zarar bile etmeden elde çıkarılacak bir isimdi ama o maaşa kimse buna beklediğimiz bonservis vermez.

Sezon sonu yolların ayrılması lazım. Bundesliga'dan 2-3 milyon € teklif gelir diye düşünüyorum ama buradaki maaşı bırakıp gider mi hiç emin değilim.

galatasaray formasını giyen her topçu benim gözümde kutsaldır. o yüzden olabildiğince eleştirmekten uzak duruyorum.

yani forma rekabetindeki isimler sakat ama yine de formayı almakta zorlanıyor bu çok yakışıksız bir durum.. zaha, tete ve kerem aktürkoğlu gibi formda isimler olsa demek ki asla forma giyemeyecek.1

Değil gibiydi tekrarını gösterdiklerinde. Çok dikkat etmedim.
Sağ arka ayağı çok arkada kalmış ama yinede Semihle aynı hizada gibi gözüküyor çok yakınmış %50-50 yine VAR'ın eline kalacakmışız.
1739186808349.webp

Geri
Üst Alt