#7 Roland Sallai

Topsuz oyunda herkesin statik beklediği bir oyun anlayışında kanatların yaratıcılığına terk edilmiş bir oyun vardı. Barış ve Sallai profilindeki oyunculara bu misyonu yüklemek yanlış. Okan Buruk ikisini de oraya fiziksel avantajları için koymuş. Defansif olarak memnundur.

3'lü bekleriyle 4-3-3, 4'lü kanatlarıyla 3-4-2-1 oynama gibi garip paradokslara girildiğinden herkes allak bullak oldu.

Cuma günü derbide 11 oynamalı Perşembe çok iyiydi diyip bugün tarihimizin en kötü 5 transferinden biri demek tamamen ben maça göre yorum yapıyorum demek. Adamın yeteneksiz olduğunu her maç söyleyebilmek zor olmasa gerek ama nedense hep aynı kişiler bir siyah bir beyaz yorumlar her maç sonrası

Bende oynamalı dedim ama aynı zamanda eleştiriyorum çünkü elde başka kanat yok. Performansı o kadar kötüydü ki artık başka mevkiden oyuncu devşirmek bile düşünülebilir.

Topsuz oyunda herkesin statik beklediği bir oyun anlayışında kanatların yaratıcılığına terk edilmiş bir oyun vardı. Barış ve Sallai profilindeki oyunculara bu misyonu yüklemek yanlış. Okan Buruk ikisini de oraya fiziksel avantajları için koymuş. Defansif olarak memnundur.

3'lü bekleriyle 4-3-3, 4'lü kanatlarıyla 3-4-2-1 oynama gibi garip paradokslara girildiğinden herkes allak bullak oldu.

Buna katılmıyorum. Frankowski her zaman hücum fırsatı verdi Sallaiye. Sallai hiç değerlendiremedi. Her maç 10 dakikada bir kanat değişirdi bu maç değişmedi. Barış'ı Frankowski önünde görmek isterdim.

Dıkşın dıkşın dıkşın diye ateş ediyor asker oyuncu

Cuma günü derbide 11 oynamalı Perşembe çok iyiydi diyip bugün tarihimizin en kötü 5 transferinden biri demek tamamen ben maça göre yorum yapıyorum demek. Adamın yeteneksiz olduğunu her maç söyleyebilmek zor olmasa gerek ama nedense hep aynı kişiler bir siyah bir beyaz yorumlar her maç sonrası
Bana yazmışsın bari alıntılamaya cesaret etseydin

Hakkında bir defa olumluya kayan post attık 11 başlamalı diye. O da Yunus yok falan diye yani. Başımıza kakma hemen

EL maçlarında iyiydi hakkını verelim

Ancak yani ben bu herifi halı sahaya çağırmam örneğin

Zaten ayda yılda bir gidiyoz bi de bunu mu çekecez
Son kurşunları sıkamadik malesef. Almak için almak diye bir hataya düştük. Zalewski pesinde koştuk reddi arka arkaya yiyince apar topar bunu aldık. Skriniar kovaladık sonra bir iki isimli topcuya daha gidildi olmadi cuesta çekildi. Tamamen almak için alma hatası.

Yönetim kadar hocanın da hatası var ben bunu oynatmam diyip geçeceksin. Zorla mi aldılar kadroya almayınca sana illaki soru gelecek benim onay vermediğim adamı zorla aldılar diceksin.

Çağımızın hastalığı koltuk sevdası Okan hocada da var malesef

2.5 kesinlikle verilecek bir oyuncu değil ama bu oyuncunun değil yönetimin suçu. Bu oyuncuya kızmak doğru değil çünkü kapalı savunmaları açacak biri değil, ortalama Bundesliga topçusu işte. Normal şartlarda Stuttgart, Franfurt kalibresindeki takımlara verilen bonservisle çok rahat satılabilir ama maaşı yüzünden sanmıyorum ki gitsin. Ben kendisinden memnunun; karakter koyuyor, mücadele gücü yüksek.

Keşke tek defosu dripling-çalım olsaydı. Oyun görüşü ve pas zamanlaması da çok yetersiz. Yunus' un olmadığı maçlarda Frank sağ kanat oynasa daha iyi. Hatta merkez Lemina-Torreira ya emanet edilip Sara da oynayabilir; önceki takımında en yüksek verimi sağ kanat oynarken gösterdi diyorlardı.

Keşke tek defosu dripling-çalım olsaydı. Oyun görüşü ve pas zamanlaması da çok yetersiz. Yunus' un olmadığı maçlarda Frank sağ kanat oynasa daha iyi. Hatta merkez Lemina-Torreira ya emanet edilip Sara da oynayabilir; önceki takımında en yüksek verimi sağ kanat oynarken gösterdi diyorlardı.
Çok sayıda gereksiz faul yapıyor taç çizgisindeki oyuncuya defalarca faul yapılmaz ...

dayı bugüne kadar attığın 3 gol pek 1 boka yaradı denemez. 1 maç al artık be kardeşim

Geri
Üst Alt