#7 Roland Sallai

Galatasaray tarihinde izlediğim en kötü futbolculardan biri. Barış Özbek bu arkadaştan daha iyi futbolcuydu, şaka yapmıyorum.

Paşa'daki Brekalo dar alanda bu şahıstan daha etkili.

Açık alanda ise Fall yine bu şahıstan daha etkili.

İkili mücadele kazanmakla, atletik olmakla oyuncuların Galatasaray'a pek bir şey kazandırmayacağını kötü bir dersle görmüş olduk.

Bu takımda her zaman belli özellikleriyle öne çıkan adamlar olmalıdır, beğenmediğimiz Zaha geçen sene 15 skor yaptı üstüne en az 10 asistini Kerem yemiştir.

Neyse ya banane, bunları en baştan görmek çok da zor değildi.

Süzme bal.
1 - 1 olan pozisyonda bomboş iken kornere attı. Bu kadar panik olan oyuncu görmedim

Sallai,jelert,jacops,Cuesta bunlara vereceğimiz parayı mason'un dediği gibi messi'ye verseydik. Okan hocamın pres oyununda messi'yi izlemek isterdim.

Bu da Okan’ın favorisiydi bildiğim kadarıyla, iyi hoca olduğu gibi müthiş de bir scout..

bu adam futbol manasında asker oyuncu değil olsa olsa terörist olur

tüm atakların başına veya sonuna bomba koyuyor

Florya'nın kapısına şunu yazalım.

"Bu kapıdan 2 metre önüne pas atamayanlar geçemez"

İyi niyetli arkadaş koşuyor ediyor ama bizim gibi büyük takımlarda pas oyunu çok önemli. pas yapamayan adamı transfer etmeyin abi. Oyunun bütün akışı bozuluyor bir pas hatasıyla bütün takım geri koşuyor.

Transferin son günü bunu ve vargas'ı istemiştik ikiside birbirinden alakasız oyuncular neyse devre arası ulan dedim belki vargas'a tekrar gideriz Sevilla 2.5 milyon Euro'ya aldı. Bizim almamiz gereken adam vargas'ti.

Buda bildigin sistem oyuncusu, iyi isleyen takimlarda goze batmadan görevini yapar ama bizim takimda sistem diye birsey olmadigi icin hic bir varlik gösteremiyor. Adam gecemiyen kanat oyunculari isteyerek mi aliyoruz?

Sallai 1190 dakika 1 gol
Aktürkoğlu 174 dakika 2 gol 2 asist

Sezonda min. 20 gol katkısı olan topçuyu son gün gönderip Sallai ile şampiyonluktan bahsediyoruz. Niye çünkü Kerem'in hayalleri varmış, gitmek istiyormuş.

Nelsson'u 500 bine kiralayıp Cuesta diye birine 8 milyon veriyoruz. Niye çünkü Nelsson'un hayalleri varmış, gitmek istiyormuş.

Kesilmeli. 11 izlemek istemiyom kendisini. 11'de teknik açıdan vasıfsız bi kendisi kaldı

Geri
Üst Alt