#7 Roland Sallai

Önüne indirip Barış’a bıraktığı ve Barış’ın ıskaladığı pozisyonda baya tatmin ediciydi ya.

Alıştıkça daha da güzel işler seyrettiriyor.

adam elinden geleni yapiyor galatasaray klasinda degil belki ama bence zarar etmeyiz su performansiyla

Sağ bek performansı ile Franskowski'nin önünde şuan. Tabi ilginç olan ikisinin de sağ bek olmaması. Takımdaki orjinal mevkii sağ bek olan tek oyuncu var o da kayıplarda.

Topu bilen fundemental'i yüksek topçu. Ama ligin düşük kalitesi de bekteki yeterliliği konusunda yanıltıyor olabilir bizi. Seneye mutlaka kalır kadroda. İyi bitiriyor sezonu.

Boşuna bir ton para harcayıp yeni sağ bek alıp 6 ay sonra gönderelim demeye gerek yok. Oynasın işte.

Topu bilen fundemental'i yüksek topçu. Ama ligin düşük kalitesi de bekteki yeterliliği konusunda yanıltıyor olabilir bizi. Seneye mutlaka kalır kadroda. İyi bitiriyor sezonu.
Bence bu konu ancak CL/AL'de sıkıntı yaratabilir. Ligde karşı karşıya oynadığı/oynayacağı oyuncuların kalitesi belli.

İlk 15 dkdaki bindirmeleri

20250510_225157.webp

Gayet başarılı son zamanlarda ama henüz sınanmadı düzgün bir rakip karşısında. Avrupa'da ligde şov yapan Abdülkerim ve Kaan'ı hallerini hatırlamak lazım. Tempolu kanat karşısında perişan olabilir.

Şu da var ki maaşı az daha makul olsa takımda tutulacak adam kesinlikle. Her şeyden biraz var herifte, hiç bir şeyi de tam değil gerçi.

Sağbekte oynadığı her maç iyi performans gösterdi. Saçma sapan bodoslama faullerini de epey azalttığını memnuniyetle gözlemliyorum. Sevgili hocamızın bek transferi performansını da hesaba katınca, yeni bir 'as' sağbek transferi yapmasak diyorum. Rotasyon için Gökhan Sazdağı mı olur, başka bir yerli mi bilmem, Sallai ile devam etmek iyi bir seçenek gibi duruyor. Kanat oyuncusu babında 'düz' kaldığına sıkça değindim. Takım organizasyonu geliştikçe, geriden gelerek hücum katkısı daha da artacak gibi inşaallah.

Dinamo sagbek. Yeni sezonda franki ve jelerti(hoca sildi herhalde) gönderip boeyi alalim

Sagbek boey salai
Sol bek eren jakobs yapalim

Geri
Üst Alt