#7 Roland Sallai

İki kanatı yedekliyor, sağ beki yedekliyor hatta 10 numarayı yedekliyor. Çıkıp çatır çatır da savaşıyor sahada. Bi sürü gönderilmesi gereken adam varken futbolu çok bilen ulemalar, ki gördük ne kadar bildiklerini de, bu adam gitsin diyor. Sanki bu gidince yerine çok daha iyisi daha az paraya gelip yedek bekleyecek.

Ahmet kutucu, frankovski, jelert alınırken bayram edip öve öve bitiremeyen de bu futbolu çok bilenler işte.

Üstüne koydu biraz. Çalışıyor çocuk.

Sağ bek, sağ açık bu sezon rotasyonda verim alırız mutlaka.

Duran top işinde de var. Biri asist oldu iki tanesi de gole çok yakında ortaların kaleci iyi kurtardı.

Roland Sallai: "Birçok kez pozisyonda oynayabiliyorum fakat sahanın ileri pozisyonlarında oynamak daha çok hoşuma gidiyor. Nerede oynarsam oynayayım, takımım için oynuyorum. Hocamın kararına saygı duyuyorum, hocam beni sahaya çıkardığı sürece, neresi olursa olsun elimden geleni yaparım."

Roland Sallai: "Galatasaray'da olmak en iyi hislerden biri. Gerçekten en iyi atmosfer burada. Bir tane şampiyonluğum var ama Galatasaray ile daha fazla şampiyonluk yaşamak istiyorum."

Maç sonu konuşmasından mantıklı söylemler... Yetenekleri herkesin sınırlı olabilir ama istek, azim, çalışkanlık ve aidiyet sizi bambaşka yerlere taşır.

Kaleye ne kadar yakın oynarsa bir şekilde gol aksiyonlarının içinde oluyor. Geçen sezonun sonlarına doğru da ilerde oynadığı müddetçe skorun içindeydi hep. Geniş kadroda olması gereken bi model.

Bu sezon oynama süresi düşmezse kendisinden sürpriz bir gol katkısı alabiliriz.

Bu sezon oynama süresi düşmezse kendisinden sürpriz bir gol katkısı alabiliriz.
"Sag bekte neler olacak?" Sorusuna bagli biraz bence bu, ya da kisa sureli ofansif orta saha isi. Ikisinide oynuyor cunku.

Okan hoca zaten BAY Yunus Sane dengesinde biraz zorlanabilir oturtana kadar, sallai neredeyse 2sini kesin 1 ini duruma gore yedekliyir ve diri adam.

Aldigi sureyi altin gibi kullanmali, maasinin karsiligini tabelaya koymasi lazim.

iyi topçu kabul edelim. 1 gol 1 asist iyi kamp geçiriyor.

Geri
Üst Alt