#7 Roland Sallai

Ligde sağ bek performansı çok iyi ama hücumda oynadığında bayağı etkisiz oluyor lazio maçındaki gibi.

Nereye koysan ortalama 6 oynar ama bize 8 rating bir sağ bek lazım

Bu adamı sevemiyorum ya maaşından dolayı elbette onun suçu değil ama bu yetenek seti ile bu para olmaz abi mücadelesi için teşekkürler bunda sıkıntı yok ama işte hiçbir şey tam değil ki sağ bek oynasın biraz normal bir rakip gelince boş faul fırsatları yaratacak, siritacak haliyle oranin oyuncusu olmadığı için

Hadi maaş isini de geri planda bırakıyorum, yedek olursa olur ana plan oyuncusu olmaz.Sag bek için aşırı yetersiz

Mücadelesinden her daim memnundum. Ama belirli bir oyun standartına ulaşması çok sevindirici. Uzunca bir süre bundan bir şey olmaz demiştim, yanılttı mesela beni. Uber yetenekli bir futbolcu değil elbette ama oynadığı zaman faydalı oluyor ve sırıtmıyor. Özellikle sağ bek performansı piyango oldu. Takımda böyle oyunculara da ihtiyaç var.

Ligde herturlu göturur ama avrupada her mac kk yer. O yuzden sag bek sart

Belirli bir standardı var her daim savunduk yüzümüzü kara çıkarmadı. Gel gelelim tff gibi ucube kararlar çıkaran kurumlar en büyük engel kendisi için.
12+2 yok 10+2+2
Biri çıkıp +lar götünüze girsin demediği sürece böyle standardı olan macar milli takımının ilk 11indeki adamlar için tehlike çanları çalar.

Geri
Üst Alt