#7 Roland Sallai

tam anlamıyla test edildiğini düşünmüyorum. topun bizde kaldığı ve rakibi pek oynatmadığımız maçlarda sallai sırıtmayacağı gibi hücumcu olduğu için iyi de görünebilir.
ama rakibin de bizi tehdit edeceği, karşısındaki oyuncuyu savunması gereken maçlarda ne olacağı belirsiz.
bu nedenle sağ beki onunla götürme düşüncesine soğuğum.

İyi profesyonel ve sağlam takım oyuncusu. Elbette sağ bek alınması lazım ama Sallai tüm bölgeler için önemli bir lüks sağlayacak bu sezon.

tam anlamıyla test edildiğini düşünmüyorum. topun bizde kaldığı ve rakibi pek oynatmadığımız maçlarda sallai sırıtmayacağı gibi hücumcu olduğu için iyi de görünebilir.
ama rakibin de bizi tehdit edeceği, karşısındaki oyuncuyu savunması gereken maçlarda ne olacağı belirsiz.
bu nedenle sağ beki onunla götürme düşüncesine soğuğum.
Böyle bir düşüncede olan yoktur muhtemelen. Zorunluluktan oynuyor şu an, görevini de en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.

rashica gibi herif iyi takımda iş yapar mesela jk kadrosuna koy patlar

Bu adamı sevemiyorum ya maaşından dolayı elbette onun suçu değil ama bu yetenek seti ile bu para olmaz abi mücadelesi için teşekkürler bunda sıkıntı yok ama işte hiçbir şey tam değil ki sağ bek oynasın biraz normal bir rakip gelince boş faul fırsatları yaratacak, siritacak haliyle oranin oyuncusu olmadığı için
Hadi maaş isini de geri planda bırakıyorum, yedek olursa olur ana plan oyuncusu olmaz.Sag bek için aşırı yetersiz

GSC finans uzmanları

GSC finans uzmanları
Sen hicbir futbolcunun maaşı hakkında konuşmuyor musun? Bu seni finans uzmanı mı yapıyor? Hadi diyelim konuşmuyorsun performansı hakkında konuşmuyor musun? O zaman seni de futbol adamı, scout, teknik direktör bla bla ilan edelim aynı mantıkla nasıl uygun mu?

Ters kademeleri ve geri donusleri oldukca iyiydi.. İlk beke gectiginde cok dan dun giriyordu sezon sonuna dogru baya gelistirdi kendini bu macta da defansif olarak cok iyiydi..
Masallah diyelim kanat olarak baya siradan bir herif ama bekte isimize yarayacak gibi

Herifte net gelişme var.
Yeni bir mevkiye adapte olup üstüne kendini geliştirebilen adamları severim.
İyi bir defansif sağ bekle birlikte ideal bir rotasyon oluştururlar

herif daha 3 ay önce maça dinlendirile dinlendirile hazırlatılan ligin en yetenekli, aynı zamanda da en pis ve kaşar kanatlarından nwakaeme'yi de kupa finalinde sahadan silmedi mi yav. tamam şl başka seviyedir de bu adam da boş teneke olmadığını kupa finaliyle ispat etti zaten. bundan sonrası hep yükseliş onun için. sağ beke ne abuk paralar verip şunun çeyreği kadar performans çıkaramadığımız düşünülürse boey tarzı bi fırsat transferi çıkmadığı sürece sallai'de ısrar edilmesi kanaatindeyim.

Saygı duyuyorum ama yetersiz her bölge için

Sen hicbir futbolcunun maaşı hakkında konuşmuyor musun? Bu seni finans uzmanı mı yapıyor? Hadi diyelim konuşmuyorsun performansı hakkında konuşmuyor musun? O zaman seni de futbol adamı, scout, teknik direktör bla bla ilan edelim aynı mantıkla nasıl uygun mu?
Maaş konuşmamak beni finans uzmanı yapmaz, performans konuşmak da teknik direktör yapmaz. Senin yaklaşımın ise “fena değil ama maaşı yüksek, o yüzden kötü oyuncu” gibi basit ve hatalı bir mantığa dayanıyor. Oyuncunun kalitesi maaşıyla ölçülmez; performans analizi yapmak başka, muhasebe tutmak bambaşka iştir. Sen ise oyuncuya Excel tablosundan bakıyorsun… Hücum pres mi yapmış, dripling mi atmış fark etmez, senin için önemli olan hücre C4’teki rakam.

Yetersiz
Maaşı fazla
Seneye yazın off gönderin bunu fln muhabbetleri dönecek
Dubois tarzı bi herif işte onun kadar teknik zeki değil ama fiziken daha sağlam

Bu kadar övülmesi aşırı komik
İnş mühim maçlarda sağ bekte işimiz düşmez

Rashica da aynen bu şekil hunharca övülüyodu
Bu adam oynayacağına bekte Ali Turap oynasın, kanatta Berat Luş oynasın

O dakikalar daha hayırlı olur
Ne zaman bizi kurtarır ki bu adamın performansı

Maliyeti ise skandal
Öyle değilmiş gibi yapmaya hiç ama hiç gerek yok

O paraya Torreira Mertens falan aldık biz aga

Maaş konuşmamak beni finans uzmanı yapmaz, performans konuşmak da teknik direktör yapmaz. Senin yaklaşımın ise “fena değil ama maaşı yüksek, o yüzden kötü oyuncu” gibi basit ve hatalı bir mantığa dayanıyor. Oyuncunun kalitesi maaşıyla ölçülmez; performans analizi yapmak başka, muhasebe tutmak bambaşka iştir. Sen ise oyuncuya Excel tablosundan bakıyorsun… Hücum pres mi yapmış, dripling mi atmış fark etmez, senin için önemli olan hücre C4’teki rakam.
Dostum kötü oyuncu dediğim filan yok da neyse uzatmayacağım anlatmak istediğim bariz Cuesta da 8 milyona gelmese bugün rotasyonda tutulurdu belki ama tutulmuyor olmasının tek sebebi futbolculugu değil dimi umarım anlatabilmisimdir.

bu bonservisle alınan adamın maaşı bedava

oguz aydın öven adamların yermesi normal

Geri
Üst Alt