#7 Roland Sallai

Nasıl kanat oyuncusu anlamıyorum. Savunmada iyi ama hücumda verdiği kararlarda sıkıntı var. Önü boş ve sıfıra inme fırsatı varken bir çok pozisyonda geriye oynadı. İleriye çıktığında kendisinin bir kanat oyuncusu olduğunu hatırlasa çok daha büyük katkı verecek.

70 dk 10 kişi oynayan gümrük maçını kriter alırsak çok büyük hata yaparız. 10 kişi kalana kadar oradan çok zorladılar, hatta 10 kişi gol bile atıyorlardı

Üstümüze gelip önde basan her takım bizi 4 senedir çok zorluyor, zorlar, zorlayacak. Mutlaka iyi bir sağ bek şart.
Bence hala üstdüzey savunmacı sağ bek lazım Sallai’nin sıkıntısı rakibe orta açtırıyor ya da vurduyor uzaktan savunup.

Ama ikili mücadelelerde Nwakeme gibi bir mücadele canavarını dahi paket etti ve hücum yönü iyi.

Önündeki Yunus ve Sane casper gibi takıldıkları için bütün maç tek başına kullandı kanadı

Dün iyi bir performans sergiledi, defansif hamleleri de iyiydi ama oraya kesinlikle bir adam lazım.

beklerin böyle fazla koşan oyuncular olmalı modern futbolda. Kaan oynarsa, her maç Avrupa’da rezil olursun.

Dün Sara’nın kornerden gelen topuna gelişine patlattığı top gol olsaydı formasını alırdım.

Ligde Kaan’ın frikik hariç epeydir uzaktan gol atan Yunusla birlikte tek adamımız galiba. Alkmara attı Konyaya attı hazırlık maçında yazdı.

Kötü oynamasını bekleyenler vardır. Taraftar profili, adamcılığa başladı maalesef. Beğendiğim iyi, beğenmediğim kötüdür gibi saplantılı bir virüs dolaşıyor sosyal medyada.

Boyle topcu her takima lazim hep yildiz havasinda topcularla olmaz , kanatlarda rotasyon oyuncusu olarak iyi.
Sag bek pozisyonuna da alisti orda da ligde verim alabiliyoruz ve fayda sagliyor o yuzden takimda olmasi gayet iyi.

Sağ bek sorununu geçici bir süreliğine çözmüş oyuncudur. Karagümrük maçında sahanın en iyi oyuncularından biriydi. Hücuma katkısı üst düzeydi. Defansif özelliklerini geliştirmesini bekleyeceğiz. Bu da oynaya oynaya olacak.

Riera kadar ayağı yumuşak teknik sınıfında değil ama, neredeyse aynı etkiyi yaratıyor izlenimi alıyorum. Mücadeleci ve karakterli.

1. sınıf takımlara karşı bayma ihtimali var sadece.

Maçtan sonra yazmayı unuttum ama hâlâ özgüvensiz oynuyor, hâlâ kendini kabul ettirmeye çalışıyor.
Ilk yarıda ortadan yardırırken galiba BAY sağdan top isteyince ona attı ki hem şut acısına kadar sürebilirdi veya sol taraf daha idealdi
Diğeri de şut imkânı varken Osimhen'e verdi

okanın sisteminde iş yapar bi şekilde zaaten bu sene saneden daha fazla katkı verirse de şaşırmamak lazım
rashica bundan daha kötüydü mesela adamın tüm foyası bjkde çıktı

Geri
Üst Alt