Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Takımın en formda adamı sırf trip atmıyo ve kilosu yok diye yedek oturtulup hakkı yendi şaka gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Sallai meselesi sosyolojik vaka olarak incelenecek türden. Adam sorun yaratmıyor, arıza çıkarmıyor ve işine gücüne bakıyor diye resmen zorbalanıyor bi kesim tarafından. Bu kesimin aynı zamanda Barış Alper hayranı olduğunu da düşünüyorum. Günlük yaşamda, iş yerinde hatta ailede bile bazen bu böyledir. Çalışan, arıza çıkarmadan işini yapan kişi rahat rahat zorbalanır. Sıkıntı yaşatana da aman bulaşmayalım sıkıntısıyla uraşılmaz ellemeyin takılsın tadında davranılır. Sallai'yi görünce aklıma Linnes geliyor. O da böyle işini düzgünce yapar gel deyince gelir git deyince giderdi onun da böyle harcanması çok kolaydı. Sallai'nin istatistikler ortada. Takımı satıp siyah ekran da vermiyor. Hatta ben hata yapmışım artık takımım için oynayacağım eskiyi unutalım deyip takımı yalandan koşuyormuş gibi yapıp sabote de etmiyor. Bizim toplum arızasız sessizce işini yapan adamı zorbalar bu yeni bir şey değil zaten.
Deneme değil sola ya Sallai ya Barış geçecek başka çare gözükmüyor.Sol bek deneme vakti gelmiştir.![]()
![]()
Kendisinden aldığımız katkıyı alabileceğimiz illa-ki yerli oyuncu yoktur.Kendisinden aldığımız katkıyı alabileceğimiz illa ki yerli oyuncular vardır. Devre arasında 1-2 tane alt liglerden veya süper ligden bulup kadroya katarsak iyi olur. Tabii genç yabancı da bulabiliyorsak ucuza (özellikle maaş olarak) ne ala.
Sallai işte. 10 üzerinden 7'lik adam. Düz. Nereye koysan elinden geleni yapıyor ve en önemlisi fiziksel anlamda düşmüyor, kendisine çok iyi bakıyor belli ki. İyi profesyonel.
Yedek kulübesinde böyle 1-2 tane daha oyuncumuzun olması bence çok önemli.
Kendisinden aldığımız katkıyı alabileceğimiz illa-ki yerli oyuncu yoktur.
Hayır ben sallai seviyesinde profesyonel yerli topçu tarihte görmedim. belki hakan şükür.Yerli oyunculara sığır muamelesi yapmaya gerek yok rengim.
Şaka maka doğru önerme. Berkan bizi kanser ederSol bek deneme vakti gelmiştir.![]()
![]()