Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.648
- 10.837
- 1.338
Takım sallanırken ayakta duran 2-3 oyuncudan biri maç seçmeden oynadıklarınınhepsinde aynı eforu ortaya koyuyor helal olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jakops sakatlanınca kim oynayacaktı ki ahbapabi sadece sağ bek oynayabilir alıp sol bek yapmak ne anlamadım bi de asker fln da bariz bitikti herif golü de o yüzden yedik netçede.
Jakops sakatlanınca kim oynayacaktı ki ahbap
En fazla barış'ı sol beke çekerdik o da aynı hedao
Ben olsam direkt sol bek Sallai, sağ bek ünyay yapıp Jakops'u derbiye saklardım
Apo 5. bindirmeden sonra baldırı eline alınca kadıköyde bir de stoper arama işiAbdülterim
Zaten son 15 dk sol bek gibi oynadı
Ardayı sol stoper yapıp abdülü sol bek yapsaydı
Kaç tane adamın yerini değiştirdi bi Jakops için.
Apo 5. bindirmeden sonra baldırı eline alınca kadıköyde bir de stoper arama işi
![]()
Sag bekte iyi, baska hic biyerde oynamamami ama goca seviyor mac icinde oyuncularin yerini bozmaya.Sol tarafta hiçbir faydası yok, gidiyor gidiyor sağına çekiyor ve atak bitiyor.
Sağ tarafta gene bi nebze faydalı olabiliyor ama solda hiç yok, orta açmayı takımın geri kalanı gibi o da bilmiyor.
Bel bağlanacak bir arkadaş değil, asker yedekten fazlası değil.
Alakasi yok sak bekte bayagi verimli. Ne zaman baska yere cekiyor hoca mac icinde bozuluyor kötü görünmeye basliyor. Sag bekse sag bek adamin yerini bozma. Bu sefer her iki kanati birden düsürüyor.taraftarı epey kandıran bir adam
etkili bir bindirme yok, isabetli bir orta yok, son çizgiye inebilme yok, çalım yok, dribling yok
bol bol faul var
ama temaslı oynayıp koşturduğu için övgüleri kapıyor
Hucumu en iyi bekimizin kazim olması komik degil migolu yedirdi
bek oynamayi hazmedemiyor ileri cikip sabote ediyor
kazimcan nasi rahatlatmisti barisi bindirisleriylen
sane'yi surekli uc kisi karsiliyor bu herif bi duzgun kosu atamiyor atarsa da topu alir almaz en garanti isi yapiyor o da genelde geriye bombastik bir pas atmak oluyor
hakeza bekini cok iyi oynatan yunus bile bu herifi cizgiye indiremiyordu
sadece kosan ve millete dan dun giren biri. yabanci sinirinda kulfet 1 profil