#7 Roland Sallai

son pozisyonda bırakmak yerine topuk yapsaydı imza atacaktı

Geldiğinden beri canını dişine takıyor, fundamentali ve isteği her maç en üst düzeyde. Bir gün bile sahada yakındığını ya da enerjisini düşürdüğünü görmedim.

Bu adama şu an nasıl tapıyorsak daha bundan 1 sene öncesinde Önder Özen, SAÇ vb. yaratıkların gazına gelip "2.5 milyon euro buna maaş çok fazla" diye eleştirildiğini unutmamak lazım. Bu şaklabanlara hiçbir oyuncumuzu yedirmemek lazım. Yedirmediğimiz her oyuncu bize gün gelip fayda sağlayacak.

Kenanı o sert müdahaleleri ile yok etti kral. Bugünün görünmez kahramanı. Bu skorun mimarlarından helal olsun asker adam.

Maçın gizli kahramanlarından biri

Rakibin en iyi oyuncusunu sertliğiyle yıldırdı sindirdi ve oradan tehdit gelmez oldu

Nereye koysan oynuyor cok fena bi adam tam görev adamı asker

Yetenek yok ama futbol bilgisi ve özverisi üst düzey olunca inanılmaz bişey çıktı ortaya

10 numaraya koysan o ince işleri yunustan iyi yapar mesela çok tuhaf adam

takımda iki tane 30 milyonluk sağ bek var ama ben sallai ye aşığımm..

bu da gerçek aşkın parayla alınamayacağının ispatıdır

Dün değişikliklerden sonra sol öne kaydı. Müthiş bir char. Oynamam dediği yer yok.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ceza sahasına girmesin pek

gol atabilecekken 2 kez ıska geçti

Su sekilde baski hissettiren, oyundan dusmeyen sallai biraz daha top kullaniminda ustune koysa tor/lemina ya partner olamaz mi diye dusunmeden edemiyorum.

O senaryoda singo sag bek kafamda.

ceza sahasına girmesin pek

gol atabilecekken 2 kez ıska geçti

Zorlamayın işte adamı eleştirmek için olmuyor zorlamayın boşuna adamın eksiğini bulmak için. Tam tersi o pozisyonları gole çevirmese bile sağ bekten ceza sahasında çoğalmamızı sağlıyor çok değerli o ceza sahasına girişleri.

Onun sayesinde kenan kendi ceza sahasına geldi topu kaptı osimhen ondan ve golü attık.

8 numara oynatsak orada da inanılmaz üstünlük kurar rakiplere. Bir maç denesin hoca görelim

Yedekte hem Singo hem de Boey’in olmasının rahatlığıyla, hoca Sallai’ye sarıya yakın sertlikte oynamasını söyleyip rakibi bezdirmesini istemiş olabilir. Belki de maç planında Sallai’nin Kenan karşısında sarı görüp Singo ya da Boey değişikliği bile önceden planlanmıştır

Geri
Üst Alt