#7 Roland Sallai

Sallai sağ beke geçtiğinden beri kendisinin hakkını Mason dışında vermeyen yok forumda.

Bu yüzden Sallai'ye çöp diyordunuz gibi eleştiriler biraz boşa çıkıyor. Çünkü kendisi kanat forvet oyuncusu olarak geldi ve 2-3 maç dışında bekleneni veremedi.

Fatih hoca-Riera olayındaki gibi bir TD dokunuşu resmen kariyerinde yeni bir sayfa açıldı adamın.

Ama gerçekten de kendisinin disiplinini ve karakterini tebrik etmek gerekiyor. Baştan sona örnek profesyonel bir sporcu.

Zorlamayın işte adamı eleştirmek için olmuyor zorlamayın boşuna adamın eksiğini bulmak için. Tam tersi o pozisyonları gole çevirmese bile sağ bekten ceza sahasında çoğalmamızı sağlıyor çok değerli o ceza sahasına girişleri.

Onun sayesinde kenan kendi ceza sahasına geldi topu kaptı osimhen ondan ve golü attık.
@Onur Bakır gibiler takıntılıdır hocam yanıldıklarını asla kabul etmezler

Kenanı sindiren juveyi karısı yapan adamı bi pozisyonda ıska geçti diye eleştirmek abesle iştigaldir

Sallai sağ beke geçtiğinden beri kendisinin hakkını Mason dışında vermeyen yok forumda.

Bu yüzden Sallai'ye çöp diyordunuz gibi eleştiriler biraz boşa çıkıyor. Çünkü kendisi kanat forvet oyuncusu olarak geldi ve 2-3 maç dışında bekleneni veremedi.

Fatih hoca-Riera olayındaki gibi bir TD dokunuşu resmen kariyerinde yeni bir sayfa açıldı adamın.

Ama gerçekten de kendisinin disiplinini ve karakterini tebrik etmek gerekiyor. Baştan sona örnek profesyonel bir sporcu.

Biz neciyiz ula? Yaz transferde ondan iyi bek alamayiz diyordum. Büsürü kavga ettik buralarda, cöp muhamelesi gördügünde ;D

Çok iyi oynuyor amma velakin 30+5 verdiğimiz ve çok yüksek potansiyele sahip singo eriyip gidiyor maalesef düşmanı olacağız yakında

Solda geçen seneki Eyüpsor performansı bekliyorum. Köşeden bir tane direk dibine çakarrrs.

Asla ileride oynayacak kapasitesi yok. Bunu geçen sene çokça tecrübe etmemize rağmen hala ileri atılmasının hiçbir mantığı yok.

Bu garibe de suc bulamiyorum ki. Ilk yari elinden geleni yapti. Icardi yerine bunun cikmasini beklerdim.

Adamın yetenekleri belli. Stoper oynatırım ama kanat oynatmam. Önünde rakip oyuncu varken hücum varyasyonları sıfır. Bek oynadığında rakip baskısı olmadığında hücumda daha etkili oluyor.

Yetenek fukarası dümdüz bir adam

Neyine kızayım ki.

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir daha asla önde oynamamalı. Takımın herşeyiyle oynamayın yeter yav

Boey oynayacaksa bu yedek olsun bu oynuyorsa Boey yedek olsun, Singo ne bok olacak belli değil zaten.

Takımda Sallai harici 4 kanat var bu maçta öne atıyoruz takımda kanat kalmamış gibi.

Önde iyi olsa bek mi yapardık bu adamı.

Bu adama sallamanın manası yok şuanda. Zaten Galatasaray seviyesi bir kanat değildi ki, bekte olduğunda kendisinden istifade etmeye başlamıştık.

Düsunün takimin tdsi adami onlarca mac sirf sag bek olarak kullandi ve hergün antremanda sallai görüyor ve ne hikmetse bu adamdan kanat oyuncu olmiyacagini anlamiyor ama yinede deplasman da kanat olarak deniyor vay halimize vay

Rotasyon Juve maçında sağ bekte götü çıkan adamı sol açık başlatarak yapılan bir şey değil. Her adamla iki pozisyon yedekleye yedekleye beyni sulandı teknik ekibin. Adamın mevkisi değişince resetlenmiyor herif rotasyon böyle bir şey değil.

Hadi yaptın bir hata önde başlattın diyelim 2.devrenin başında berbat oynayan eren yerine sol beke geçmeliydi gittin 10 numaraya koydun adamı inanamıyorum cidden

La adamı forvet oynattı hoca. Hoca senin kafan mı güzel!!!!! Sallai ne zaman nerede forvet oynamış!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt