#7 Roland Sallai

Genel olarak Singo'dan daha çok eleştirilmesi komik yaw adam hiç değilse oynuyor diğerini sahada göremiyoruz.

frikikten önce topun başına geçince kendisiynen dalga geçtim :censored:
kornerleri de çok iyi kullanıyor. hatta uzak taraftan sara'dan bile iyi kullanıyor bence. frikikte de iyi vuracağını tahmin ettim ama kocaeli'nin yedek kaleci bile uğurcan'dan uyanık çıkıp iyi uzandı. en büyük sıkıntısı telafi edilemez cünüplüğü.

Bir oyuncunun değeri gittiği an anlaşılıyor sonra vah efendim böyle futbolcu gelmiyor önümüzde örneği var gitse yerine koyacağımız adamların çoğundan memnun olmayız.

Bu adam daha çok kanat forvetten direk beke döndü normalde başkasını yapsak itiraz eder ama adam futbol oynamayı seviyor taktir etmek lazım.

singo yuzunden herifi dinlendiremiyoruz da

yükünü alacak bi topcu alsaydik keske arda okan gibi

altyapidaki yusuf u hazirlamak lazim yavastan

salaiynen gotururler sag tarafi

Eleştirilerin çoğunu haksız buluyorum.

Bu adam sağ bek değil, sağ bek olarak transfer edilmedi. 27'sinden sonra bek oynamak zorunda kaldı hocasının bek öğütme makinası olmasından ve bundan kaynaklanan devşirme futbolcu yaratma zorunluğundan dolayı.

27'sinden sonra ne kadar savunma yapabiliyorsa o kadar yapıyor işte. Bence gayet iyi performans veriyor yukarıda yazdıklarımı göz önünde bulundurunca.

takımda 3m dan aşağı alan bir kaç adamdan biri olabilir yerden yere vurulması yanlış. her zaman standartı koruyor yeterli.

Sag bek degil sag kanat oynasa baya asist yapacak gibi

Eren‘e al da at orta atti eren kaleciye geri pas verdi

Diger ortalari da iyiydi

Ben bu sene kendisine ne olursa olsun tek bir sitem bile etmemeye karar verdim.

Sebepleri :
1) bu oyuncuyu kanattan beke evirdik, kendisi esasen bir bek değil
2) bu oyuncu esasen 11 oyuncusu değil
3) hangi maça koyarsan koy, hangi mevkiye koyarsan koy belli bir mücadele seviyesi var ve kapris yapmıyor
4) en önemlisi, maşallah, sakatlanmıyor.

SM-S948B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İş ahlakı olmayanlar utansın. Biz kendisinden razıyız. Hiç değilse iş ahlakı yüksek. Kaleye geç desen kapris yapmıyor. Bek olarak alınmadan beke evrildi hataları yok mu var? Düz bir adam mı evet olabilir ama mücadele gücünden hiç bir zaman kaçmıyor. 10 üzerinden 6-7 lik hep oynuyor mu oynuyor. Sanayi devrimindeki buharlı makine gibi önemi var takımda

Gs topraklarında son 10 senede atılmış en estetik frikiği attı heralde. Gol olmaması yazık oldu.

2 senedir zeka olarak tıkandığı maçlarda 30M’den şut çekmek gibi saçma işleri olsa da, arkasında 5 kağıda yakın para alan maça çıkmayan arkadaşın tüm yükünü tek başına sırtlayıp, tüm kulvarlarda maça çıkıp çataçat mücadelesini verip hem sakatlanmayıp hem de her maç diri bir fizikle sahaya çıkarak ne kadar elzem bir futbolcu olduğunu gösteriyor.

Ayrıca zorda kaldığında duran top da kullanıyor. Seneye de skorsal olarak fena başlamadı.

Eleştirilerin çoğunu haksız buluyorum.

Bu adam sağ bek değil, sağ bek olarak transfer edilmedi. 27'sinden sonra bek oynamak zorunda kaldı hocasının bek öğütme makinası olmasından ve bundan kaynaklanan devşirme futbolcu yaratma zorunluğundan dolayı.

27'sinden sonra ne kadar savunma yapabiliyorsa o kadar yapıyor işte. Bence gayet iyi performans veriyor yukarıda yazdıklarımı göz önünde bulundurunca.

Bence sag beke gecmesi kariyeri icin buyuk bir kirilma oldu..Kanat oynasa su an ya yedekti ya da coktan satilmisti..
Elinden gelenin en iyisini yapiyor her mac begenmeyenler hangi kafayla gomuyor anlamis degilim

Geri
Üst Alt