#7 Roland Sallai

Topçudur! Acilen duran toplar kornerler de dahil Sara denen futbol ile alakası olmayan heriften alınıp bu adama verilmelidir.

"aMa SANE'nin aSiStleri yEnİyOr" tayfanın hesabına göre bu adamında dün 2 asisti yendi. Fakat futbol onların sandığı gibi bir şey değil.

Zerre faydası olmayan bir tip.

Futbol nasil birsey anlatin mesela sallai topcuysa futbol futbol degildir bence adamin onune gelen her kanadi dunya yildizina ceviriyor bide bu takozun raphinhaya karsi felan oynadigini dusunun

Maç başlarken durduğu yerin yanlış olduğunu geç de olsa fark edip geriye dönmüştü.
Hız, beceri, futbol bilgisi vs her alanda dibe batmaya devam ediyor.

Ya bu elemanın yeteneği belli mevkisi belli zorla sağ bek yapıp oynatılıyor geçiniz bu yedek olur en fazla

Ya arkadaş hocaaa anlamıyon mu bundan sağ bek olmaz diyoruz hala oynatıyorsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

altyapıda ki 16 yaşında ki çocuk bundan daha iyi oynar. Şov yaptırdı rakip kanadı

geçen sene bundan bir cacık olmayacağını en baba performansı verdiği maçta bile söylüyorduk

benim gördüğümü görmeyen senelik 5 milyon euro alan futbol aklı koca yaz oraya 1 tane girişim yapmadı ve sonuç ortada.

yönetiminden tüm teknik heyetine vallaha hepinize edilen bedduaların haddi hesabı yok

bu adamı seviyorum, gelgelelim sallai'nin sağbek performansına herhangi 1 teklif gelmiş de biz satmadıysak camia olarak yaşadığımız her şeyi hak ediyoruz demektir.

Ne yazikki bu adamı çok iyi mücadele ediyor diye beğeniliyor . Mücadele etmek zorunlu zaten. Bundan önce 3-4 adam var tabi. Adam çakma bek çokda seyedemiyorsun idare etmesine bakiyorsun

Bu adamı orta sahanın sağ içinde oynatmalıyız. Hocanın taktiği berbat, bu kadro planlması çok kötü yönetim bile isteye transferleri kötü yaptı ama bu kadrodan daha fazlasını alabilirsin.

Hicbir yerde oynayamaz ne kanat ne bek ne orta saha vasat degil vasatin altinda bir futbolcudur hucumcu bek denir orta yapamaz oyun kuramaz defansi zaten yok e bu adama niye yabanci kontenjanigidiyo taha sahin bundan kotu bek mi mesela? Yazin sara da sallai de satilmaliydi gelen teklif ne olursa olsun ama risk almaktan aciz bir yonetim ve teknik heyet oldugu icin elimizdeki firsatlari kacirdik alin satin simdi nasil satabilceniz merak ediyorum

Sakatlanmış, milli arada iyileşemez de kötürüm dostumuz da yokken Kaan, Barış, Davinson falan sağ beke geçerse göreceğim sizi.

Geri
Üst Alt