Yine beyinsizligi ile öne cikti hemen hemen her mac oldugu gibi.

kücük maclarin büyük oyuncusu desek yeridir. tt arena'da zayif rakiplere karsi is görüyor ama bu adamin bizde alternatifsiz ilk 11 oyuncusu olmasi rezalet.

iyi bir alternatif olur, oyuna tempo katar ve fazla yipranmaz ama devamli ilk 11 oyuncusu oldugu icin fiziken oyundan cabuk düsüyor ve oyun görüsündeki eksiklikleri cok göze batiyor.

endogan 5.lig topcusu, großkreutz gidiyor, sinan fazlasiyla yetersiz, emre kanat oynayacak meziyetlere sahip degil, tc olcan ön tarafta verimli olamaz. kala kala podolski, yasin ve gelecegi belirsiz bruma kaliyor elimizde.

carrillo'yu alalim, bruma dönsün. podolski ve yasin'le birlikte bu 4'lü bize yeter de artar bile kadro derinligi acisindan kaliteli bir 4lü olur.

Son düzenleme:
Geçen sene iyi kötü yararlı oldu ama bu sene tam bir facia ya. Ne adam geçebiliyor,ne orta açıyor,şutların kalitesizlik akıyor.

Piyasası falan varsa paraya bakmadan göndermeye bakalım. Kesinlikle ilk 11 oynamayı haketmiyor.
Devre arası transfer yapılacaksa en az forvet ve ortasaha kadar transfere aç olan bölge kanattır.

İyi oynuyor lan daha nasıl oynayacak ? Yasin'den iyisi Ronaldo.

almanci

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Hangisini atacaksın lan vicdansız?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ORda el var diye dursa astana 10 kişiydi. Onu geçtim Sabri gibi oynuyor deli etti beni.

Ne yaptığını sezon başından bu yana anlayamadım. İnanılmaz savruk, 2 doğru harekete karşılık 7 yanlış hareket yapıyor. Yaptığı doğruların da ne kadar bilinçli yaptığı tartışılır ki, az daha şansına hanesine asist yazılacaktı.

Nasil ne yaptigini anlayamiyorsunuz yahu? Adamin kapasitesi bu iste, ne adam gecer ne oyun görüsü iyi olur, 3. lig oyuncusu iste. Dortmund bos yere tekmeyi atmamis demek, birde 3. takimdan kovuldu bu herif.

Bazen taraftarda anladigimi güclük cekiyorum, su an hücum anlaminda cabalayan, ve cat pat birseyler üreten tek oyuncuya cullanmanin mantigi nedir ? Adamin oyun zekasi konusunda eksikliklerini, pas oyununda yetersizliklerini 1000 kere yazmaya da gerek yok, Yasin disinda tehlikeye benzeyen tek hamle, Sneijder´in kornerden sonra cektigi sutuydu.

Çok daha fazla şeyler bekliyoruz kendisinden, kanat adamından beklenenleri yerine getiremiyor.

CVux4KNWwAAmDnj.png

Geri
Üst Alt