Kazanacağımız maçı bunun yüzünden kazanamadık. Defol git...

Çabasını takdir ettim, her aldığı topu işleri taşıdı.Yasin'i sevmem ama durum bu. Bana göre Podolski'ye pas vermediği pozisyonda da her forvet kaleye vurur. Podolski'nin sırtında stoper var ve adamın vuruş acısı var. Vurulur yani.

İleri taşımış başka maç izledik heralde. İlk yarı kople geriye pas attı ikinci yarı sıçmasının yanına sıvadı. Çabaymış çaba diye diye bataklığa düştük zaten. Her maçın final olduğu şu ortamda laubaliliğin, bencilliğin cezası kadro dışıdır. Olası 3 puan cezamızı çekmek için büyük avantajdı

"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" Ulu önder M.K.Atatürk

Ulu önderimizin işaret ettiği üzere, bu 3 özelliğin hiç birini taşımayan bu zatı derhal kulübümüzden def etmeliyiz.

yasin,emre ç, tarık ve sabri nin bu takımda işi yoktur derhal kovulmalıdırlar

.............. malı. Ne hakkın var milleti cuma cuma çıldırtmaya belki o pozisyon cezamızı 2 yıla çıkarıcak mal değneği hain it şopar herif.

her pozisyonda

pas verecegine topa kendisi vuruyor
topa vuracagina pas veriyor

Yasin kadar beyinsiz oyuncu yoktur

İnsan da biraz utanma olur lan. Podolski Rize maçında al da at demedi mi sana hıyar ağası hem suçlu hem atar yapıyor dengesiz herif

Sağ ayaklı adam, sol çaprazdan içeriye girdiği pozisyonda sol ayağıyla sağ köşeye vurmaya çalıştı ya bu nasıl bir mallıktır be.

Riekerink bununla konusurken yasin adamin yüzüne bile bakmadi

Baskan yok ki hesap sorsun

Seneye kalmasi dusunulemez.

Burak yavsagi gibi artist ve virus derhal uzaklastirilmali.

Lizbon'da kacirdi CL gitti.
Kayseri'de kacirdi lig gitti.
Bursa'da kacirdi Avrupa hakki gitti

Haddi bildirilmezse Antalya'da kacirir kupa da gider.

Geri
Üst Alt