Yasin'e saygı gösterelim.
Bazen beyinsizliği tutsada bruma ile birlikte Galatasaray'ın yarısı.

Ayrıca tudor hocama da saygısı var. Böyle devam ederse takdirimi kazanır

TapaTalK

12km koşmuş

çalışmaya özen gösterip düşük oyun zekasını fazla belli etmediği müddetçe çok katkı sağlıyor takima

bizim için önemli 1 topçu

Dün bence en kötü performansı idi geldiğinden beri. Ben genel olarak beğeniyorum Yasin'i yani beğenmekten kastım, Türkiye şartlarında iş görüyor. Dün çok tilt oldum kendisine, uzun zamandır bu kadar kötü bir performans izlememiştim takımda Sabri ve Selçuk'u bile geride bıraktı dün akşam için.

Yasin'i çok övünce beyin bi error veriyo bi durgunlaşıyo.

Öbür maç kendine gelecektir.

Yasin'e gerçekten saygım sonsuz aldığı para ile kısa sürede yaptıkları gerçekten STSL standartlarında inanılmaz

2.5 milyon'a alınıp 1.1 milyon'a oynayan bir adam 111 maç 25 gol 27 asist

Ama artık Yasin'le bile olmuyor maalesef hani sağ önde oynayabilecek parıltıyı veremiyor çok top tepiyor
Dörtlünün sağında oynamak için gerçekten ne yeterli çabukluğa ne yeterli defansif özelliğe ne kondisyona sahip malesef

10-12 km koşayım diye uğraşırken yazık adamın gücüde kesiliyor top tepiciliği 1000 kat artıyor maalesef

Artık bence Yasin ve Sinan satıllıp Juan Iturbe gibi üst düzey bir sağ kanat alınsın
=>Garry Rodrigues&Linnes ortasaha beklerine monte edilsin

---Bruma---XxX---Iturbe---
Garry---XxX---XxX---Linnes

Orta sahaya Mendy-Vilhena-Esiti gibi 2 tane savaşçı mücadeleci orta saha

Sanane lan tinercilerden sana mı kaldı tebrik etmek

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

nerde tebrik etmıs
Snap da
a27b16f70312826d7c37a0757c8ee089.jpg

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

çok değişik kafalara sahip adamlar var bizim taraftarın içinde, sizene arkadaş beşiktaşın çeyrek finalinden

Top oyna lan yumuşak

Sana mı kaldı lan çakma Ronaldo

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Beşiktaşınızı arenada yenseydiniz de şampiyon olsaydık

Ahmak herif avrupada yoksun kupada yoksun ligde yoksun iki kuşu izletiyosunuz her yerde lan bize bide tebrik etmiş hıyar ağası

TapaTalK

takımın tek ıyı oynuyan oyuncusunu elestıremem kbmayın

Geri
Üst Alt