Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Kendisinden hamza dönemi performansı bekliyorum. Şu başakşehir maçında tribünlerin niye çıkarıyorsun diye homurdadigi sezon performansını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gene penaltısı verilmedi
Burak Yılmaz muamelesi görüyor.
LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ilginç bir şekilde en çok Yasinin patlama yapacağını düşünüyorum.Yasin'i yabancı hocalar / türk hocaları olarak iki dönemde ayrı incelemek gerekiyor. Yabancı hocalar oynattığı zaman arkadaşları boş pozisyondayken bile vermeyip bencil oynuyor fakat yerli hocalar varken tam tersi bir ivme kazanıyor göztepe maçında garry sakatlandığında çok büyük bir fırsat doğdu ve çok iyi performansla oynadı. Ben Terim'in şu an sözleşme uzatacağı ihtimalini de vermiyorum oyuncularla konuşmuştur sene sonu fazlalıklardan ve yetersiz kalanlarla yolları ayırmak isteyecektir burada hocanın diyeceği olay şampiyonlukta kim pay sahibi olursa sene sonu sözleşmeyi kapar sinan, yasin, eren gibiler için bu süreç kritik olacak eğer biz buradayız bu takımı şampiyon yapmak için elimizden geleni yapacağız diye kendilerine güveniyorlarsa sene sonu şampiyonluk sonrası sözleşmeyi kaparlar![]()
Ilginç bir şekilde en çok Yasinin patlama yapacağını düşünüyorum.
Yeter ki kazanan Galatasaray olsun.14-15 performansından da çok daha büyük rol oynayabilir bazen çok kızıyoruz fakat ligimizde en çok gol atan kanat oyuncularından Terimle beraber Garry / Yasin / Feghouli / Sinan çok sağlam bir forma yarışı görecez![]()
Yeter ki kazanan Galatasaray olsun.