Bunu derhal bonservisi ile göndersinler. Vallahi yetti, attığı şut taca giden adamları görmekten gına geldi. İnsan biraz utanır ya.

Boş oyuncu olduğu belli Sinan'da Bruma'da çok daha iyi bundan biran önce satmak para kazanmak lazım Jimmy Durmaz'ı Olympiakos'a satan Gençlerbirliği gibi bizde bunu itelesek bir yerlere.

Kurtarıcı olarak sahaya sürülmesi skandal. Ben Yasin'den verim alacağımızı düşünüyorum ama bu şekilde değil. Oynatacaksak önde olduğumuz maçlarda 10-20 dakika oynatmalıyız.

90 dakikada organize geldigimiz nadir bir posizyonun icine ettiği an oyundan alıp şamarlardım. Böyle bir olay yok. Defolup gitmeli.

Balçova'ya karşı şov yapınca ilah ilan edildi forumda, söyledik bu adam yetenek fakiri vasat anadolu topçusu. Ayrıca çok itici ve saha içinde umursamaz. Kenarda Bruma varken bu adamın oyuna girmesi herşeyden önce futbola ağır bir hakarettir.

Hamza hocanın ilk güvendiği isim olması beni şaşırtıyor gerçekten ne buluyor bu adamda..

Sende suç yok kenarda Bruma , Sinan dururken oyuna alanda kabahat !

Dortmund forumlarinda hayret ediyorlardi Almanya 3.ligde öne cikamayan bir oyuncu simdi SL oynuyor diye. En fazla Anadolu seviyesindeki bir topcudur Yasin.

Iste yabanci siniri, iste Türk futbolu

gsc linç timi yine iş başında.. bu sefer haklı olarak :)

O şut neydi abi ya..

Türkiye 2.liginde fark yaratan bir oyuncu olabilir.

Tıpkı Sezer Öztürk gibi.

Geri
Üst Alt