Ver kaç yapmayı denese bir çok pozisyon oldu ancak çalım atmayı denedi, kaptırdı.
Son dakikalarda 3 e 1 yakalamışsın topa gitmedi hatta umut kızdı.

Benim bunları söylemem Yasini sevmediğim anlamına gelmez. Ama benim tanıdığım yasin gibi değildi ben beğenmedim, zorundamıyım?
Umut ve ver kac ? Cok iyimsersin sende bende oyle bir sey olamayacağını biliyoruz Podolski falan olsa eyvallah iyi ki kendi surmus. Tabi ki de begenmek zorunda degilsin en doğal hakkin.

Pardon?

Ne zaman bu adam öne kostuysa HIC BIR ALLAHIN KULU yardima gelmedi. Sirf ilk yarida en az 3 defa oldu bu, ikinci yarida ise ileriye top tasimayi düsünen TEK adam Yasin di.

Vallah su an bu takimdaki ACIK ARA en iyi yerli Yasin.
En iyi yerli olduğunu bende savunuyorum, Yasin bazı yabancılardan bile iyidir ligte onda hemfikiriz.

Ben bu maç beğenmedim dostum. Bilmiyorum belki ben yanlış yorumluyorum ama beğenmedim. Bir çok pozisyonda kızdım. Çünkü Yasinden daha takım oyunu bekliyorum.

İyi güzel de sağ kanat sadece kendisiyle yürümez gibi.Yabancı alamıyorsak Volkan'ı birkaç çöp karşılığında alalım.

Arjen Robben + Lavezzi = YASIN ÖZTEKIN

helal be... gercekden macin adami idi... cok mücadele etdi. :hat:

tumblr_nss1w73N4g1uaprtto2_250.gif

tumblr_nss1w73N4g1uaprtto1_250.gif

her şey güzelde pozisyonu fazla zorluyor. Sürekli çalım peşinde azcık daha basit oynasa olağanüstü olacak.

Rezalet bir adam olarak görüyorum. Bu transfer hakkında fikir sahibi olmak isteyenler için diyebileceğim tek şey "Yiğit Gökoğlan transferi" tadında.

Son olarak artık yapacak birşey yok. Takıma katılmış. Umarım yukarıda söylediğim her lafı bana yedirir.

koca sezonda 2 maç oynasın öpsün başına koysun,onun gibi yüzlerce oyuncu geldi gitti,oynamasını istermiyim evet ama oda unutulacak klübede bol bol havlu tutacak....

fena kapak koymus yasin baba

Olum adamlarda haklı anadoludan 30 tane transfer yapıyorsun anca 2 si tutuyor.

Aldığımız 3 kupadada ciddi payı var.
Çalışkan,hırslı,alıngan olmayan Türk futbolcuyu severim. Gerçi gurbetçi Yasin.
Bu formunu devam ettirdiği sürece top oynamayıp yedek kulübesini meşgul eden adamların aldığı para bu herife verilmeli. Böyle devam et aslanım.

Son 10 dakika rakip üstümüze çökemediyse bunu tek başına sağladı resmen son 10 dakikayı yedi.

Geçen sene ZTK'nda finale kadar en büyük katkı veren oyuncuydu
Ligde son 6-7 maçta fırtına gibiydi.
Ve Bu kupayı da kazandırdı bu güzel.

Geri
Üst Alt