silik bir adam

sahada omuz yese tırsar geri cekilir

böyle adamları sevmiyorum

bosa giden paralara ah vah etmemek mümkün degil

15 dakikalık hazırlık maçı performansının ölçü olmadığı görüldü ve yine yağlı bir kazık daha bünyemize katılmış oldu, hayırlı uğurlu olsun.

Töre yi alabilirdik yakın bir fiyata

Paraları cebe indiren her kimse allah belasını versin onun

Ya hadi töreyi almayacak kadar malsin bari git erkani al. En azından ayağına top yakışıyor, adam futbolcuya benziyor. Ha onu da istemem de yani yasine tercih ederim. Eses senden tarık ve Erkan için toplam 6 milyon euro istiyor sen pahali diyip vermiyorsun sonra gidip yiğite 2.5 verip tarık için 3.5 artı oyuncu teklif ediyorsun. Böyle komedi var mı :)

O neydi ya. Ben cidden şaşırdım 30.dakikaya kadar zor zar izledim onu. Zaten sonra takım da anladı onu bir daha ayağına top gelmedi

yerden yere vurmaya gerek yok.yasin de diğerleri gibi çok kötü oynadı.hazırlık maçında beğenmiştim.biraz daha oynasın ondan sonra karar veririz

Karar vermek için erken olsa da adam olacak çocuk b....ndan belli olur bekleyelim ama ümidim yok

buna veridigin bonservisi 1 seneligine poldiye versen yedeginde brumayi tutsan defansin full yerli olsa bişey degişmez. hatta daha iyi olursun.

Ağa o neydi öyle Yiğit Gökoğlan kadar katkı veremez bu adam...Heyecanmış ilk maçmış hikaye bunlar amatör kümeden topçu getirsen bu kadar eli ayağına dolaşmazdı heyacandan

Yiğit Gökoğlan demişsiniz de onun ne oynadığını bile bilmiyorduk bu adam en azından son 2 senedir izlediğimiz ve de hiç te fena olmayan bir futbolcu. İlk maçına FB ye karşı ve de takımca kötü olduğumuz bir maçta kötü oynadı diye hemen asmışsınız.

1-2 maçla oyuncuları asmaya karşıyım ancak daha önce söylemiştim Yasin bize göre değil diye.Transfer yapmak için transfer yaptılar.

Daha geldiği gün bir beklentim yok demiştim yanıltmadı

Fazla bi varlık göstereceğini sanmıyorum

Çöp dolu kadronun yeni bir çöpü olmuş, hayirli olsun.

Geri
Üst Alt