ilk maçtan adam asmaya gerek yok. ama bu futbolcuyu kazanmak istiyorsak daha rahat maçlarda oynatmak mantıklı

beni kınayacaklar olabilir ama ben beğendim suç onun değil takıma ısınmadan 11e koyanın

Sıffır sıffır sıffır.. Kocaman bir sıffır..

çöp bir oyuncu,Galatasaray gibi bir takımda yedek bile olamaz ama aydının,burağın,umutun olduğu takımda elbet ümid verici transfer olur.. Galatasarayın nasıl soyulduğunun resmen belgesi gibi haa onun gibi daha çok oyuncu var bir salih dursun vardı ,onteviro vardı ,var oğlu vardı keza yapılan bütün transferler çöp...

çöp bir oyuncu,Galatasaray gibi bir takımda yedek bile olamaz ama aydının,burağın,umutun olduğu takımda elbet ümid verici transfer olur.. Galatasarayın nasıl soyulduğunun resmen belgesi gibi haa onun gibi daha çok oyuncu var bir salih dursun vardı ,onteviro vardı ,var oğlu vardı keza yapılan bütün transferler çöp...

ya yutarsa tarzı bi adam maçlarda sadece çalım atmaya uğraşırsa bi yol ilerleyemez. Takım oyunu oynamaya çalışırsa birşeyler yapar bence.

bisey degismedi

yigit cöpünü verdik yasin cöpünü aldık

yasin belki altyapsı istibariyle daha önde olabilir yigite göre ama bu ikisininde cöp oldugu gercegini degistirmez

töreyi 3-4 milyona alma 2,5 a yasini al

aydından hicbir artısı yok,yazıklar olsun ya

yasin jurgen kloop gibi hocaya sayıyordu bana şans vermedi diye, önce kendine bakmayı öğrenmeliydi ama yaşı 27 olmuş zamanı geçmiş

Bu adamdan kalibre ve yetenek olarak 1-2 tık üstün olan Turgut Doğan ve Aydın Karabulut bedavaydı. Hani illa bu tarz bir anadolu topçusu alacaktık bari para bayılmayaydık. Biz paramızla rezil olmayı seviyoruz, bu bir gerçek.

yeni yiğit olucak buda 2.5 milyon euroya yanalım bizde

Sakin olun.Tüm suçu adama atmışsınız.Yasin'i aslında merkez santraforda denemek lazım.Orda da iş yapar.Çok fazla yermişssiniz adamı.İyi şut çekiyor.Selçuk'tan falan daha iyi oyuncu Yasin

Yiğit Vol 2.Asılcak adam var asılmayacak adam var boş konuşmayın vasat anadolu topçusu işte geldiğinde de aynısı düşünüyordum keşke yanılsaydım.

2.yiğit falan olmayacak.adam geldi,derbi maçına çıktı.zamana ihtiyacı var.

Yasin kalitesindeki oyuncularda suc bulmuyorum. Galatasaray seviyesinin altında adamlar alıp basarılı olmaları bekleniyor. Doğal olarak basarısız oluyorlar ve sonrasında taraftarın küfrüne mağruz kalıp yollanıyorlar.

Ne olursa olsun bu oyuncuları getirenlerde aramalıyız sorunu. Seviyemizin altındaki oyuncuları sövmek asla cözüm olmayacak..

Ne yapacağını bilmiyordu bariz bir şekilde. İlk maç için çok mu fazla geldi bilemiyorum.

bu adam en fazla yapacağı şey içe çekip şut atmak başka hiçbir özelliği yok çalımı çok iyi değil çok süratli değil çok teknik değil hepsinden azıcık var işte

Geri
Üst Alt