Oyun görüsü ve Oyunu okumasi cok kötü .Ama kesinlikle bir Yigit veya Baris Özbek kadar kötü degil.Kendini gelistirirse cok faydali olur .

Deplasmanlarda iyi oynaması lazım. Erciyes'te oynuyordu. Sneijder ile de oynaması lazım. Fenerbahçe maçında kötü izlenim verdi. Takılıp kalmamalı o maça.

Yasin kötü topçu değil ama tecrübe ve özgüven eksiği var.

Büyük takıma alışabilecek mi alışamayacak mı, mesele o.

Şu 2-3 hafta bir gol bulabilse açılacağını düşünüyorum. FB maçında attığı şut gol olsa çok daha farklı bir maç çıkarırdı mesela.

tapatalk

Koşmuyor gibi sanki artist topçu havası var

Bir pozisyonda Burak sut cekecegine ortaya verseydi bombosdu gol atacakti.

Bir an aklima Umutun Kasimpasa macindaki Berk'e vermedigi top geldi..

yasinde ısrar edilirse 2-3 hafta sonra hepimiz yasini görürüz.ben çok umutluyum yasinden.

Ben bu takımın topçusu degilim diye bas bas bağırıyor. Başka bir açıklaması yok işte.

Ama suç bu adamda degil tabiki. Biz her sene böyle 1-2 transfer yaparız. Gider 1-2 milyon euro pazarlık yapıp daha iyilerini almayız.

Zamaninda Kerim Frei ve Gökhan Töre yi Yasin gibi yeteneksizlere kalmayalim diye alalim diyorduk. Ama forum ve yöneticiler günlük düsündügü icin begenmiyordu bu oyunculari.

Gel gör ki simdi Veysel, Salih Dursun, Yasin gibi futbol fakirlerine kaldik. Bunlardan ikisi de 11 oynuyor. Rezalete bak. Begenmediginiz, feda dediginiz Besiktas bile daha kaliteli isimlere sahip oluyor, özellikle Yasin gibi isimlerin yaninda.

Yazik.

Gstvde CL gruplarını yorumlarken Galatasarayla fbyi karıştıran adamdan hayır gelmez

Cok kötü bir transfer maalesef, Yigit Vol 2.

Onun yerine keske Jimmy Durmaz'i aslaydik. 2 Milyon Euroya Olympiakos'a gitmis. Daha genc, ve cok daha iyi bir oyuncu. Olcan icin iyi alternatif olurdu.

Kanat diye alıp bek yaptığımız oyuncular kervanına katılmak üzere.

Biz rieradan solbek yapmış takımız aga

Geri
Üst Alt