Yasin fena futbolcu değil ama yerine Sinan Gümüş'ü kazanırsak daha iyi olur. Umarım bundan sonra Hamza hoca Yasin'in yerine Sinan'a şans verir.

Oyuna girdikten sonra 5 dk fln izledim, genel anlamda konusmam gerekirse istekli bi oyuncu ama kafasindakileri yapamiyor. Aldigi kisa srede de yapabilecegini sanmiyorum, degerlendiremiyor verilen sansi.
Sinan Gumus'u kazanmaliyiz.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gayet ıyı futbolcu.hamza hoca yavas yavas sans verıyor.yakında yasını herkes görecek.

Adam sonradan oyuna girdi, artist hareketler yapıyor, koşmuyor geriye bile bakmıyor. Çok sinirlendim tv karşısında. Ne karakter var ne de yetenek. Devre arası şutlasınlar bu artisti, aynı şekilde Olcan'ı da. Sinan Gümüş'de potansiyel var, en azından şansı hak ediyor.

Bu gönderilme haberleri fazla etkilemiş, oyuna girdikten sonra anlamsız işler yapmaya kalkıştı, sürekli gösteriş peşindeydi, hiçbir istediğini de yapamadı. Son 2 maçtır falan hem basit oynuyordu, hem de faydalı oluyordu. Bu maçta kendimi göstereyim derken, iyice sıvadı.

Yetenekleri var ama sorunu mental istediklerini yapamıyor öyle oldukça özgüveni daha düşüyor.Yine de Olcan yerine filan kalmalı öne geçtiğimiz maçlarda kontra silahı olabilir tabi mental sorunları aşarsa.Biraz sabretmek lazım bjk sabrede sabrede adam etti oyuncularını.

Rakip futbolcunun içinden geçmeye çalışıyor bu arkadaş.Buna verilecek şans Sinan Gümüş e veya alt yapıdan başka bir gence verilsin.

Albayrak'ın NTV Spor açıklamasına göre devre arası gidiyormuş krialık olarak.

Furkan bonservisi ile, Umut Gündoğna ise yine kiralık gidiyor.

Pandev iyi para kazanıyor gitmesi zor diyor.

amatör ligde yıldız olur, balçovadan ayrılmasın o takımın yıldızı olur...

cok ıyı futbolcu.mactan bagımsız söyluyorum.mactan öncekı yorumlarımda da bunu belirtmıştım.

Biraz kafasini kaldirip faydali oynarsa ligde faydali olur.

Geri
Üst Alt