Eli ayağına dolaşmasa bayağı katkı verecek. Kupada 7. asistini verdi.

çok istekli ama bu istek yüzünden her topu eziyor. Ancak son 10-15 dakika girecek oyuncu.

Hızlı oynana oyunlarda değerlendirilebilecek bir oyuncu kendisi , ben sonrada oyuna alınması taraftarıyım , iyi bir hamle oyuncusu olabilir.

Bu arada kendisi oynayacağına Sinan Gümüş oynamalı.

inanılmaz şekilde tüm beceriksizlikleri ve yeteneksizliğine rağmen pozisyon yaratabiliyor çok değişik bir adam

Yeteneksiz demeyin bari Bruma'ya müsamaha gösteren zihniyet nedense yerli gençlere çok sabırsız Yasin kendini geliştirebilecek bir oyuncu hataları oluyor bencil davranması konusunda insanı çileden çıkarıyor bu konuda ciddi uyarılması gerekiyor yalniz şu ayaklarının birbirine dolaşmasına bir anlam veremedim heyecanlaniyor mu acaba?

Yeteneksiz demeyin bari Bruma'ya müsamaha gösteren zihniyet nedense yerli gençlere çok sabırsız Yasin kendini geliştirebilecek bir oyuncu hataları oluyor bencil davranması konusunda insanı çileden çıkarıyor bu konuda ciddi uyarılması gerekiyor yalniz şu ayaklarının birbirine dolaşmasına bir anlam veremedim heyecanlaniyor mu acaba?

ne genci lan adam 28'ine giricek mart ayında

"Yerli genç" iyi güldüm :D
Burada Yasin'le Bruma'yı karşılaştıran yok ki yapılan eleştirilerin yerli oyunculara yapıcı olmadığını söylüyorum genç kelimesi ağır kaçmış olabilir de bazı oyuncular gelişimini bu yaşlara kadar tamamlayamıyor ,kalkıp oynadığı maçlardaki performansları övemeyiz ama top ayağındayken bazen bir şeyler göstermeye çalışıyor sezon başı hazırlık maçlarında beklentiyi yükseltmişti.

bu takımın en büyük eksiği ileri uçtaki oyuncuların pas tek top vs... yapaması

kanatlar dahi tek pasta gol pozisyonuna girmeyi bekliyor

eğer orta açmalarını yada pas vermelerini gerektiren bir durum olrsa sıçıp sıvazlıyorlar.

bu takım ileride burak-sneijder-yasin ve sinan ile başlasın şuandan daha iyi olur.

Bundan bir kaç önce söylediğim gibi Anadolu maçlarında faydalı olabilir. Kadrodaki en etkili kanat oyuncularımızdan (fazla yok zaten)

haftaya ilk 11

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 asist daha ilk yarı. çok güzel son maçlarda belliydi zaten böyle bi patlama yapacağı.

Geri
Üst Alt