Yasin becerileri tartışmasız üst düzey olan bir oyuncu oyuna girdiğinde yada maç içerisinde hemen varlığını hissediyorsunuz tek problemi diğer tüm türk futbolcularda oldupu gibi disiplinsiz oluşu kadroda yeri garanti olunca ne olur bilemem.

Istatistik olarak katkisi oldugu surece oynamaya devam etmeli.

Oyun icinde bazen sorumluluk almiyor toptan kaciyor ama önemli degil.

Cok sanssiz basladi bizde ama kendini gostermeyi bildi sonunda helal. Hic boyle olucagini beklemezdim

Biliç in silahlı magandaya şans verdiği kadar bu çocuğa da şans verilirse çok iyi bir oyuncu olur. Oyun zekasını Sneijder le çok geliştirdi.

Yalnız dikkatiniz çekiyor mu törenin yarısı kadar bile etkili olamayan yasin takımda nasıl fark yaratıyor... 3 senedir bas bas bağırıyoruz bu takıma adam geçen hızlı kanat lazım diye..

Formayı hakediyor. Bazı yerliler gibi kendini garanti görmediği için çabalıyor. Bizim yerli futbolcularımızdan görmek istediğimiz hareketler bunlar işte. Bu kadar katkı vereceğini ben de beklemiyordum. Böyle devam etsin,bu takımda kendine yer bulmaya devam edecektir.

En iyi kanat oyuncumuz demiştim 2 ay önce ne hakaretler yağmıştı be.

Ha gelecek sene ilk 11 kadroma yazar mıyım ? Açık ve net yazmak istemem.
Harika bir alternatif.

Milli takimi hakediyor ama adaletli!! FT cagirir mi bilemem.

Hak ettigini belirttim ama FT'nin cagiracagini sanmiyorum.

Çok çok iyi oyuncu ama Milli takıma çağırılmaz gibi geliyor.

Yahu Olcay malı çağırılıyor bu niye çağrılmasın ?

Olcan,Yasin,Sabri,Selçuk,Umut,Burak hatta Emre,Koray,Semih bile çağırılır milli takıma sanki çok oyuncu havuzu var.

BİLGİ | Yasin Öztekin, bu sezon yapmış olduğu toplam 12 asistle kariyer rekoru kırdı.

Mutlu Yıllar Yasin Öztekin

CAaXLX6WgAEtqER.jpg

Su adama da futbolcu muamelesi yapiliyor ya, yazik camiamizin haline

Su adama da futbolcu muamelesi yapiliyor ya, yazik camiamizin haline
Bi şey yazmıştım da sildim.Peki sana bir soru: Bir futbolcunun biz de oynayabilmesi için hangi özelliklerde olması gerekir?Senede 20 gol 30 asist 5 tane çizgiden top çıkartma 3 tane penaltı kurtarma ya da sadece geçmişinde iyi bir takımda oynamış olması mı gerekir (Sözüm Sneijder'e değil bu arada)
Adam daha ne yapması gerekiyor ilk 11'i hak etmesi için?Şu an 10 yabancı 1 Türk ile oynayın deseler tek Türk olarak Yasin'i koyarım.Hatta Yabancı tamamen serbest deseler bile Yasin oynar bu takımda.Sanki Ronaldo,Bale,Robben gelecek.

Aga şu kariyer rekoru meselesi saçma bence. Hepimiz biliyoruz sebebini o 12 asistin.

Orası öyle ama 12 de az bi rakam değil. Demek adamda istek var ki, yapmış. Saygıyı hakediyor.

Geri
Üst Alt