kim derdi solda sneijderle anlaşacak adamın yasin olacağını cidden adam çok iyi keşke 24 yaşında olsaydı

görünen köy kılavuz istemez! gerek top alışı gerek hızı her şekilde kanıtlıyor

Sezon başında burun kıvırmıştık bu herif kim diye de adam sol kanat oynadıkça Sneijder'le birlikte çok iyi işler yapıyo.Allah nazardan saklasın çok iyi gidiyo.

10422257_987109658001185_4637591951862794651_n.jpg

Adamsın ADAM :tiphat:
Allah nazardan korusun..
nazar-boncugu.png

top ayagına yakışıyor...yasinin oynamasıyla snajderin yüküde azaldı...hep böyle devam edersin inş.

Bize gol pası verecek adam lazımdı orta acacak adam degil helal yasin !

Rakip takım taraftarı olsan kıskanıyorsun derdim.Çok ilginç gerçekten.Millet neye bok atacağını şaşırdı.

Galatasaray'ın topcusu değil bir kez daha söylüyorum
Senin Galatasaray ın topcusu olarak gördüğün adam Yasin kalitesindeyse senin vizyonun o kadar derim uzatmanın manası yok.

Galatasaray'ın topcusu değil bir kez daha söylüyorum
Senin Galatasaray ın topcusu olarak gördüğün adam Yasin kalitesindeyse senin vizyonun o kadar derim uzatmanın manası yok.

yok emrah.. muniain, tello, pedro tarzı oyuncuları görmek isterim çizgide.. Nasıl vizyonum? Al ..alabiliyorsan..

Yasin takıma max katkı veriyor.Geçen hafta tribünler aşşağı inecekti oyundan çıktığı için.. Çocuk anadolu takımından geldi diye körü körüne bok atman neyin nesi o zaman:) Git kardeş umut bulut başlığı altına yaz bu cümlelerini.Takıma yakışmıyor diyeceğin bu adamdan önce tonla herif var.Heralde zamanında sallıyordun yasin e.Tükürdüğünü yalamamak için çırpınma.

helal olsun Turkish Ronaldo,ulan başakşehir maçında nasıl çıkarırsın bu adamı hazma hoca.şimdi 7 puan fark yapmıştık büyük şikecilere

Kendisi winner'ın kıyısındadır.Son 3 haftadır talihsiz şekilde goller kaçırıyor.Bir adım daha ileri gittiği vakit Sneijder'le beraber bizi şampiyon yapacaklar el birliği ile hadi bakalım bekliyoruz.

Allah nazarlardan korusun seni. Muhteşem gidiyorsun. Sahada hiç bişey yapmasa Sneijderi rahatlasa yeter ama Yasin çok daha iyilerini yapıyor. Maşallah

Gelecek icin bel baglanacak bir oyuncu degil, ancak son 6 haftadir takimi sirtlayan oyunculardan...Oyundan cikmayi sevmemesi, hirs yapmasi felan Burak´a benziyor biraz.

Bize böyle yürekli oyuncu lazım. Bravo cesuryurek.

Geri
Üst Alt