Böyle bir oyuncu kazandıysak ona güvenip şans veren Hamza hocanın payı büyüktür.

Şu an ligin en iyi kanat oyuncusu Gökhan'la beraber.

Sol taraf telles ve yasin ile çok iyi oldu orayı hiç bozmaması lazım

O değilde Prandelli bu adamı sağ bek oynatmaya çalışıyordu :asd:
Şerefsiz paragöz İtalyan..

ben çok beğeniyorum kendisini ama sneijderle oynaması inanılmaz katkı sağlıyor.

yasin eğer bu kadar iyiyse en büyük pay Hamza hoca ile beraber Sneijder'in. Sağ tarafı hiç kullanmıyoruz 3-4 haftadır ama sol tarafa Wesley sürekli gelip Yasin'i boşa çıkarıyor.

Bir kaç maç beklemeye falan gerek yok. Hiç bir işe yaramaz. Hele Arena'da eli ayağı titrer, taraftar 2. saçmalamasından sonra yuhlar, sonra yedek bile olamaz. Bir kaç hafta sonra Galatasaray Sağlıklı Yaşam Topluluğun'a katılır, yakında as takımı geçecek bu tiplerin sayıları..

:38573:

Yabancı sınırı kalksada gözüm kapalı ilk 11e koyarım.

Helal olsun hiç ümidim yoktu benim Yasin Öztekin'den. Kızmıştım hatta transfer edilmesine. Yanıldım.. Ben razıyım yanılmaya utanmaya. ... olmaya razıyım. :) Yeter ki Galatasaray'ım başarılı olsun hiç hiç sorun değil. Helal Yasin bozmadan daha iyiye devam...

yeni sezonda ilk 11 oynasin diyebilecegim nadir yerli futbolcular dan biri haline geldi

Son haftalarda iyi oynuyor ins boyle devam eder ancak uzun yillar hizmet edebilecek biri degil kanimca.Bu seneyi kurtarsin yeter

yok emrah.. muniain, tello, pedro tarzı oyuncuları görmek isterim çizgide.. Nasıl vizyonum? Al ..alabiliyorsan..

Yasin takıma max katkı veriyor.Geçen hafta tribünler aşşağı inecekti oyundan çıktığı için.. Çocuk anadolu takımından geldi diye körü körüne bok atman neyin nesi o zaman:) Git kardeş umut bulut başlığı altına yaz bu cümlelerini.Takıma yakışmıyor diyeceğin bu adamdan önce tonla herif var.Heralde zamanında sallıyordun yasin e.Tükürdüğünü yalamamak için çırpınma.

arkadaşım sana ne ister buraya yazarım ister başka yere
hakaret etmiyorum aşağılayacak bir söz demiyorum
sana mı dert Galatasaray'ın topcusu değil dediysem
sadece Munian, Tello, Pedro değil bu dünya da çizgide oynatabileceğin adamlar

sene başında 18e giremiyorken bu adam harcanıyor demiştim. 3 hafta üstüste maç topiclerine yazmıstım :D hatırlayanlar bilir :))

haklı çıkardığın için tebrikler adamım. işin garibi bu adamı ts de , gençlerde falan hep bencil diye sövüyorlardı. bu sene resmi maçlarda 14 asist yapmış şuana kadar :))

Dortmund'dan direk bize gelseydi herşey çok farklı olabilirdi.Ama adamın üzerinde Gençlerbirliği ve Erciyesspor lekesi var.Lekeden kastım taraftarlarımızın Anadolu kulüplerinde top koşturdu diye bu adamı küçümsemesi ön yargıyla bakması.''Omo Yosin'i Snoijdor Oynatıyooo yooo'' diyenler türedi birde şimdi.Bak güzel kardeşim Sneijder'le oynamak da her kanatın becerebileceği iş değil.Zaten teknik ve sprinter hızlı bir oyuncu değilsen Sneijder'in paslarını hiç edersin.Sneijder de takımda kendi oyun yapısına en uygun adam Yasin olduğu için sol'a daha yatkın oynuyor.

Geri
Üst Alt