Yasin, brumadanda amrabatdanda iyi kanat oyuncusu skora katkı yönünden. Seneyede amrabatla beraber kanatlarda oynarlar

sene başında 18e giremiyorken bu adam harcanıyor demiştim. 3 hafta üstüste maç topiclerine yazmıstım :D hatırlayanlar bilir :))

haklı çıkardığın için tebrikler adamım. işin garibi bu adamı ts de , gençlerde falan hep bencil diye sövüyorlardı. bu sene resmi maçlarda 14 asist yapmış şuana kadar :))

Bence biliyor o bencilligi burada yapsa bir kac defa, hemen yedege cekilebilecegini. Adam 28 yasina gelmis, olgunlasma da olabilir yani :)

Dortmund'dan direk bize gelseydi herşey çok farklı olabilirdi.Ama adamın üzerinde Gençlerbirliği ve Erciyesspor lekesi var.Lekeden kastım taraftarlarımızın Anadolu kulüplerinde top koşturdu diye bu adamı küçümsemesi ön yargıyla bakması.''Omo Yosin'i Snoijdor Oynatıyooo yooo'' diyenler türedi birde şimdi.Bak güzel kardeşim Sneijder'le oynamak da her kanatın becerebileceği iş değil.Zaten teknik ve sprinter hızlı bir oyuncu değilsen Sneijder'in paslarını hiç edersin.Sneijder de takımda kendi oyun yapısına en uygun adam Yasin olduğu için sol'a daha yatkın oynuyor.

Bu kötü bişey değil.Şino yanındaki oyuncuları parlatan yeteneklerini herkesin görmesini sağlayan bir oyuncu.O sebeptendirki dünyada Sneijder gibi oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Burdan Yasin yeteneksiz varsayımı çıkmaz.Aksine kumaşının kaliteli olduğu ortaya çıkar.

Hollandanin bu sene maclarinin cogunu izledim. Ne zaman Depay oyuna girdi, Hollanda oyunu genisletti, Sneijder daha iyi oynadi. Yasin, dikine oynayan ve kenar forvet özellikleri olan bir kanat. Eksikleri var. Son vuruslari ve savunmaya yardm konusunda özellikle.

Hollandanin bu sene maclarinin cogunu izledim. Ne zaman Depay oyuna girdi, Hollanda oyunu genisletti, Sneijder daha iyi oynadi. Yasin, dikine oynayan ve kenar forvet özellikleri olan bir kanat. Eksikleri var. Son vuruslari ve savunmaya yardm konusunda özellikle.

Bu sene iki kere canlı izledim dostum.Erciyes ve Belediye maçlarında gayet savunma yardımı var ama son vuruşları kötü olmasının yanında dengesizce vuruyor ya çok iyi ya çok çok kötü :) Paşa maçında çatala vurduğu top(direkten dönen) daha zor pozisyon ama iyi vurdu fakat Umutun çıkardığı topa gülünç bir vuruş yaptı mesela bunun gibi :D

Bu sene iki kere canlı izledim dostum.Erciyes ve Belediye maçlarında gayet savunma yardımı var ama son vuruşları kötü olmasının yanında dengesizce vuruyor ya çok iyi ya çok çok kötü :) Paşa maçında çatala vurduğu top(direkten dönen) daha zor pozisyon ama iyi vurdu fakat Umutun çıkardığı topa gülünç bir vuruş yaptı mesela bunun gibi :D

Savunmasi yardimi var fakat bence yetersiz. Bazen bekini almadigi zamanlar oluyor.

Turkiyedeki kanatlarda pek görmedigim özellikleri de var. Hem cizgiye iniyor, hemde iceri katediyor, temposuda iyi. Dikine de oynuyor. Kanat forvet özellikleri var. Umarim eksik oldugu konularda kendini gelistirir.

Savunmasi yardimi var fakat bence yetersiz. Bazen bekini almadigi zamanlar oluyor.

Turkiyedeki kanatlarda pek görmedigim özellikleri de var. Hem cizgiye iniyor, hemde iceri katediyor, temposuda iyi. Dikine de oynuyor. Kanat forvet özellikleri var. Umarim eksik oldugu konularda kendini gelistirir.

Benim canlı izlediğim maçlarda iyiydi tv'den izlemekle statta izlemek arasında çok fark oluyor :D sende statta izleyipte öyle düşünüyorsan bişey diyemem :D

hatta Belediye maçında 2 golü yediğimiz kale köşesindeydim :( yasin çıkınca oraya bir sneijder bi cemali geldi hatta çoğu pozisyonda ikiside gelmedi ve her ters top poziyon olmuştu.

+ her maç 11bin metre koşusu var ki içinde savunma arkası depar attığı çok koşu var

savunması bıraz aksamasını göze almalıyız bence ki o kadarda aksamadığını düşünüyorum :D

Hücum konusunda yetenekli evet ama seneye CL'de de izlemek gerek orada ne kadar başarılı olacak göreceğiz :D

20 kere önerdim bunu ikinci forvet olarak sonunda aldık geldiğinde dedim yılın transferi olacak diger lesh lerin içinde

İnsallah kendini her macta boyle devam ettirir.Bruma bu Yasinden iyi topcu olamadiysa kendisi utanmalidir.Yasin isi biliyor Sneijderden aliyor paslari asist yapiyor.Bruma bunu dusunemediyse ne diyelim kendisine.

yılın transferı olacak inşallah ben şimdiden yazayım.şut atar 2 kanatta oynar bek bile oynamış.hızlı.dar alanda rakip gecebilir.tam hucum oyuncusu aldık yani.yaşıda futbol için en olgun yaş.

Helal olsun renkdaşım :hat:

CB0SCkbWMAAu1fv.jpg

adamım benim 1 golü var şimdiden,her ne kadar kaçırsan da umut'a pas vermeme güzelliğin gözden kaçmadı

Bugün fazla etkili değildi topları daha olumlu kullanabilirdi.

Sneijder ile uyumu muazzam. İkisi de zevk alıyor oyundan. Gerekeni de yapıyor. Aslan :ka21:

Geri
Üst Alt