Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.207
- 9.267
- 2.018
Yasin, brumadanda amrabatdanda iyi kanat oyuncusu skora katkı yönünden. Seneyede amrabatla beraber kanatlarda oynarlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sene başında 18e giremiyorken bu adam harcanıyor demiştim. 3 hafta üstüste maç topiclerine yazmıstımhatırlayanlar bilir
)
haklı çıkardığın için tebrikler adamım. işin garibi bu adamı ts de , gençlerde falan hep bencil diye sövüyorlardı. bu sene resmi maçlarda 14 asist yapmış şuana kadar)
Bir kaç maç daha oynasın olur.adam en az 77 olmali cok süper oyuncu alper dan kötü mu simdi??? oguzhan dan kötü mu???
Dortmund'dan direk bize gelseydi herşey çok farklı olabilirdi.Ama adamın üzerinde Gençlerbirliği ve Erciyesspor lekesi var.Lekeden kastım taraftarlarımızın Anadolu kulüplerinde top koşturdu diye bu adamı küçümsemesi ön yargıyla bakması.''Omo Yosin'i Snoijdor Oynatıyooo yooo'' diyenler türedi birde şimdi.Bak güzel kardeşim Sneijder'le oynamak da her kanatın becerebileceği iş değil.Zaten teknik ve sprinter hızlı bir oyuncu değilsen Sneijder'in paslarını hiç edersin.Sneijder de takımda kendi oyun yapısına en uygun adam Yasin olduğu için sol'a daha yatkın oynuyor.
Hollandanin bu sene maclarinin cogunu izledim. Ne zaman Depay oyuna girdi, Hollanda oyunu genisletti, Sneijder daha iyi oynadi. Yasin, dikine oynayan ve kenar forvet özellikleri olan bir kanat. Eksikleri var. Son vuruslari ve savunmaya yardm konusunda özellikle.
Bu sene iki kere canlı izledim dostum.Erciyes ve Belediye maçlarında gayet savunma yardımı var ama son vuruşları kötü olmasının yanında dengesizce vuruyor ya çok iyi ya çok çok kötüPaşa maçında çatala vurduğu top(direkten dönen) daha zor pozisyon ama iyi vurdu fakat Umutun çıkardığı topa gülünç bir vuruş yaptı mesela bunun gibi
![]()
Savunmasi yardimi var fakat bence yetersiz. Bazen bekini almadigi zamanlar oluyor.
Turkiyedeki kanatlarda pek görmedigim özellikleri de var. Hem cizgiye iniyor, hemde iceri katediyor, temposuda iyi. Dikine de oynuyor. Kanat forvet özellikleri var. Umarim eksik oldugu konularda kendini gelistirir.
yılın transferı olacak inşallah ben şimdiden yazayım.şut atar 2 kanatta oynar bek bile oynamış.hızlı.dar alanda rakip gecebilir.tam hucum oyuncusu aldık yani.yaşıda futbol için en olgun yaş.