Bacaklari vucuduna orantili cok kisa. O yuzden hizli kosamiyor

Galatasaray_v_Kardemir_Karabukspor_05042015_Copy.jpg
sabahtan beri bu resme bakıyorum , bir asimetri var ama çözemedim , çizgi mi yamuk çekilmiş arka kadrajda reklam panolarında mı bir sorun var anlayamadım..

Kardeş umut top tutamıyor
sağ tarafta kısmen top tutabilen bruma çıktı
sen top tutan bir diğer futbolcun yasini de çıkarırsan 4-0da olsa maç 4-4e gelebilir.

nasıl koruyacaksın skoru? Ancak topu kalenden uzakta tutarak koruyabilirsin. Bunun farkına varmak lazım.

Hamit Sneijder Selçuk Emre çolak oyundayken topun hakimiyeti bi şekilde bizde olmalı.. Zaten maç sonu problemimizide bu.. Emre çolak girdi.Topu ayağında sakız etmeyi seven biri.. :) Yasin ikinci yarı topla pek buluşmadı.Geçmiş maçlardaki erken Yasin değişiklikleri hatalıydı.Ama bu maçta bana kalırsa sahada çok kaldı.

Valla Sneijder oynatıyor açıkcası.Performansının yarısı Sneijder'e bağlı.

Yok bacakları kısaymışta bilmem ne kardeşim siz sorunlumusunuz yahu adam oynuyor yetmez mi ne istiyorsunuz.

Allah anali babali büyütsün. Umarim cikisini sezon sonuna kadar sürdürürsün Yasin.

Artık hafta sonunda en az 1 defa o topu alıp formasının içine koyarak emzik hareketini yapmasını beklemek hakkımız. Yani minimum 1 tane atmalı.

Sözleşmesinde ilk çıkarılır maddesi mi var. Adamın yapamadığını Olcan yaptı mı acaba

Geri
Üst Alt