Helal olsun.Sorumluluk alması muazzam.Erciyes'ten gelip bu kadar öne çıkması nasıl bir sezon geçirdiğimizi gösteriyor aslında.Leo'ya helal olsun ayrıca.Hatırladığım kadarıyla bir tek o ısrarcıydı gelmesinde. :D

Daha Trabzon'dayken Soner ile beraber gelsin demiştim.Rötarlı geldi ama olsun.Soner Aydoğdu'da iyiydi aslında şimdi noldu o adama.

Hamza Hoca'nin oynattigi tek kanat oyuncusu olma özelligini tasiyor, gayet iyidi yine özellike ikinci yari rakibi perisan etti sag kanatta. Yanliz ilk devre o golü atsa hersey daha güzel olacakti ama saglik olsun.

ne yalan soylim laf atanlar arasinda bende vardim

ama herif super top oynadi ikinci yari

Aradığımız kanat oyuncusu.

Sağ açıkta sol tarafa nazaran daha etkili oluyor. Sol tarafta oynadığı zaman ters ayaklı olmasının dezavantajını yaşıyor çünkü. Bundan sonra daima sağda oynatılması gerek. Bu gece kendine hayran bıraktı beni. Son vuruşlarını daha da geliştirirse lig seviyesinden yukarıda bir kanat oyuncusu haline gelecektir.

Mücadele ediyor, çalim atiyor, pas veriyor, orta verebiliyor...

Bence yillin transferi.

Bence de iki tarafta daha etkili değişerek oynayabilir sağda kim oynarsa (Emre,Bruma) maç içerisinde hem rakip bekleri dahada zorlar. Bugün pazara gönderdiklerinin sayısını ben unuttum yalnız iyi sabırlıymış. Ben olsam o kadar topu getireceğim, çalım atacağım bomboş pas vereceğim Umut ayağını kaldıramayıp topa vuramayacak yeminle döverdim maç içinde :D

Sağa geçince müthiş etkili oynadı, Bruma Yasin'in yaptığının çeyreğini yapmadı sezon boyunca sağ tarafta!

Bir nevi Engin Baytar ın bize geldiği ilk sezonki performansını verdi.Eğer şampiyon olursak Yasin in bunda katkısı baya olacak.

İkinci yarı müthiş oynadı,ilk yarı biraz vasattı ama sağa geçince çok iyi oynadı,her topu alışında yanından birini uçarken gördüm takıma çok katkısı dokunuyor bence maçın adamıydı.

Geri
Üst Alt