İkinci yarı müthiş oynadı,ilk yarı biraz vasattı ama sağa geçince çok iyi oynadı,her topu alışında yanından birini uçarken gördüm takıma çok katkısı dokunuyor bence maçın adamıydı.
Yanlız bazen gereksiz bırakıyor kendini, gerek yok bunlara devam etse zaten tehlikeli olacak atak

elimizdeki en iyi kanat oyuncusu yasin..başka da yok zaten diğerleri vasat..bu adamda olmasa kanatları at çöpe.

Takımın bel kırıcısı adam ya her hafta en az 1 kere adamların belini kırıyo yada pazara yolluyo :D

Sana dediğim her laf için özür dilerim, alışman gerekiyormuş demekki. Çok beğendim izlerken, şampiyon olursak çok büyük payı var Yasin'in.

Sen ne diyon allasen o Yerli Aguero tipleri cok benziyor.
1450354-31004006-1600-900.jpg

Hiç sorma... Bazen Agüero bizdeymiş gibi görüyorum :D

bence yetersiz bircok tarafi var iken, en güclü tarafi dogru yerlerde duruyor, o yüzden de Wesley onu seviyor, digerleri aptalca herkesin bekledigi hareketti yapip, bu tam tersi bi kaciyor. Bunu aslinda Bruma dan bekliyordum, ama iste futbol zekasi herkes de yok.

Şu Yasin Öztekin'in Galatasaray'da ne işi var arkadaş.Yasin kim ulan Yasin kim? Tarihin en kötü Galatasaray transferlerinden biridir şu adam.Allah herkese Yasin Öztekin-Aydın Yılmaz kısmeti versin.Milyon euroları götürüyo herifler be adalete bak.Şu Yasin Galatasarayda oynuyo ya vay arkadaş.

Vol2 :asd:

Seneye iyi bir sağ kanat alternatifi olabilir.

Geri
Üst Alt