Yasin ilk 11 yaparken başa yazılacak 3-4 isimden biridir. Maşallah diyelim.

Dün attığı çalım üstü golü Messi atsa youtube da 10 milyon izlenmesi vardı. :(

Bu adamın hakkı az veriliyor ya büyük payı var.

Yasin Drogba ile oynasaydı herhalde rakibi tarumar ederdik sino drogba yasin 3 lüsüyle.

Takımın yıldızı değil belki de ama x factor'ü.

Şampiyonlukta başka bir emeği var. Devre arasında kiralık gönderilecek listesindeyken son anda kalması ve çok çalışarak, mücadelesini ortaya koyup kritik goller atarak bizim ve bir anlamda ligin momentumunu değiştirdi.

Forumca alkışlıyoruz kendisini. :005:

aslanım sampiyonlugun baş mimarı

muslera ve sınayder'le beraber çempiyınlığın baş mimarlarından. kritik maçlardaki performansıyla 4. yıldıza ulaşmamızı sağladı, helal lan sana..

2,5 milyon bonservis ücreti ve yıllık 1 milyon euro'ya mal oldun, takımın paha biçilemez zaferinde başrollerden oldun.

Teşekkürler Yasin.

:hat: :hat: :hat:

Sampiyon olan her takimda en az bir tane böyle beklenilmedik bir futbolcu süper performans gösterir.

Bu sene de Yasin'e nasip oldu. Bir kere helal olsun Yasine, kisin transfer döneminde gönderilmesi istenen adam israr etti ve takimda kaldi. VE adam gibi, tas gibi topunu oynadi, baskalari gibi artistlik yapmadi. Her zaman isine bakti ve tabiri caiz ise köpek gibi calisti takima girebilmek icin.

Gercekten helal olsun sana, senden de özür diliyorum yazin transfer edildiginde sana cöp dedigim icin.

Adam gibi adam. Sneijder ve Muslera'yla birlikte şampiyonluğun mimarlarından.

Seneye rotasyonda ve yedegimizde işimizi görür. Bu sene 2. yari faydasi oldu.

Gençler deplasman maçinda niye pas atmiyorsun. Niye şut attin diye sallamiştim. Sonrasinda iyi işler yapti.

Ben Olcandan fayda görürüz diyordum tam tersi oldu.

Geri
Üst Alt