şampiyonlukta büyük payı var,teşekkür ediyorum kendisine,eleştirilerim için özür diliyorum kendisininden:hat:

Seni sene başında sağ bek de oynatıyordu ulu Deli. Kendini buldun sezonu bitirdin en az 3-4 maçı bizzat kazandırdın. Tebrikler

Şampionluğun belki en önemli kilit oyuncusu oldu. Birde nani veya benzer kanat alsak tamamdır.
Sportingde kendini buldu bu sene

Seneyede ilk 11'in vazgeçilmezi olacak kendisi. Şampiyonluktaki katkısı -Sneijder ve Musleradan sonra -büyük futbolcumuz.

Şampiyonluğumuza en çok katkı sağlayan yerli futbolcu şüphesiz.Devre arasında takımdan gönderilecekken savaşarak takımda kalmayı başardı ve ligin 2.yarısında müthiş bir kanat performansı sergiledi ve hepimizi şaşırttı.Sezon başında transferine burun kıvırmıştım ve kendisini Yiğit G. ve Sercan ile kıyaslamıştım.Bunun için kendisinden özür dilerim.

Oyun içi katkısı üst düzey olmasada yaptığı çok kritik işlerle şampiyonlukta büyük katkı sağladı

Afferin, bravo bu sampiyonluktan payin çok var...ama calismaya devam et, seni Sampiyonlar liginde daha'da iyi görmek istiyorum, ve inaniyorum sana

İşte bu takımda olması gereken yerli futbolcu profili. Her zaman elinden geleni yapmaya çalışan, trip atmayan, ya aslında çok iyi Gsli gibi saçma sapan argümanlarla savunulmayan.

Muslera 1 Yasin 2.

Sneijder'in fb'ye caktıgı goller ne kadar efsane ise, Yasin'inde Mersin ve Bjk'ye attıgı goller o kadar efsanedir.

Seneye en büyük kozlarımızdan biri olacak.

bu arada yaşını bilmiyorum (27 civarı galiba) ama vücut en fazla 20 yaşında gösteriyor. adam lean.

Kayseri Erciyes'te parladın
Galatasaray'da Wesley ile ikili oynadın
Servet'i ne güzel de pazara yolladın
Helal olsun sana YASİN ÖZTEKİN

Önyargılar vardı sana
Kaptın formayı vermedin ona buna
Ne güzel de yatırdın Beşiktaşlılar'ı sağa sola
Adamın dibisin YASİN ÖZTEKİN

Bizden biri vardı sanki sahada
Wesley ile paslaşmalarına doyamadık daha
Son dakika golü oldu da ellerini açtın ya semaya
Ne güzel adamsın YASİN ÖZTEKİN

Kontratın hemen bitmesin
Yasin Öztekin bir yere gitmesin
Galatasaray sevdan hiç eksilmesin
Seviyoruz seni YASİN ÖZTEKİN

Yalniz Takimimizda o kadar senelerdir oynayan oyuncularimiz var ve bu Yasin Oztekin gibi olamamislardir Yasin toplasan 7-8 mac yapmistir ve Buyuk Takimlara karsi golunu atarak Gercek Galatasarayli olmustur.Herif her oynadigi mactada ya gol atmistir yada asist yapmistir.Net Sneijderden ve Musleradan sonra en iyi oyuncumuz olmali.

Attığı son 2 slalom golü sezonun şampiyonu yaptı bizi... Helal olsun.

heyt
heyt

YASIN OZTEKIIIN
CIMBOMBOMUN EVLADI
Y. OZTEKIN

Geri
Üst Alt