Yav stil mtil olarak kastetmiyorum. Transfer yiğit gökoğlan, furkan özçal, salih dursun tadında bir transfer manasında diyorum. Bu tip Galatsaray'ı taşıyayacak biri değil. Yukarıda saydıklarım gibi boşuna alınmış bir adam. Demek istediğim buydu.

Yok kesinlikle olmaz. 1 maçtan falan demeyin. Veysel dahi ilk maçtan belirli bir kumaş gösteriyordu. Bir mucize olmazsa Yasin bu takımda oynayamaz.

Bugün çok heyecanlı ise bilemem.

Bu herif kendini CR7 felan mı sanıyor?

Sen kimsin lan kendine bir bak her topu eziyor herif.

Bunu alan yönetime pardon menejerede selam olsun.

Yetersiz bir futbolcu. 2.5 milyon falan hicbir anadolu oyuncusuna verilmez.

aydın dan furkan dan filan ne farkı var, gereksiz bir transfer daha.

Formda bir Aydın Yılmaz bununla top diye oynar, gittik bir de 2,5 milyon verdik.

Yav dedik burada bu adamdan cacık olmaz diye. Yanlıs transferler yapıyoruz. 3.sınıf anadolu topcusu.

silik bir adam

sahada omuz yese tırsar geri cekilir

böyle adamları sevmiyorum

bosa giden paralara ah vah etmemek mümkün degil
İlk 10 sayfanın bombaları bunlar... :)

İlk 10 sayfanın bombaları bunlar... :)
Valla fena patlamişiz. Çok emin yazmiştim oysa ki

Son haftalarda hücumda neredeyse bizi tek başina taşiyan adama "gsyi taşiyacak adam degillll" demişim resmen.

Hatirliyorum da o mesaji yazdigim dönemler 1-2 baslik ötede hınçla bruma'yi savunuyordum. Ben pek yorum yapmiyim artik en iyisi topçular hakkinda.

Simdi belki millet kizicak ama bence yinede bir anadolu topcusu. Ancak iyi bir anadolu topcusu. Engin Baytarin bir tik alti diye dusunuyorum. Helal olsun cocuk iyi oynadi son haftalarda lafim yok.

Ancak ben yinede yerine transfer yaparim CL yi dusunerek. Yasin iyi bir Galatasaray takiminda cok iyi bir yedek olur.

Dünya futbolunda Yasin örnekleri var. Hani 27-28'sinden sonra patlama yapan futbolcular.

Yasin artık kabugunu kırdı. Havalanmassa 4-5 sezon cok ciddi katkı sağlayacaktır.

Simdi belki millet kizicak ama bence yinede bir anadolu topcusu. Ancak iyi bir anadolu topcusu. Engin Baytarin bir tik alti diye dusunuyorum. Helal olsun cocuk iyi oynadi son haftalarda lafim yok.

Ancak ben yinede yerine transfer yaparim CL yi dusunerek. Yasin iyi bir Galatasaray takiminda cok iyi bir yedek olur.

Yok artık.Şu Yasin'den daha iyisi Bale,Robben falan ancak olur.

Şu an lig tv'de röportaj veriyor.

"Prandelli bişey anlatıyordu ama anlamıyorduk" :D

Prandelli ing bilmiyor tercümanıda yok gibi bişey onun için şaşırmadım ama bir oyuncudan böyle bir itiraf duymak beni ürpertti.Bildiğin antrenörle oyuncular birbirine bön bön bakmış ya la, iyi atlatmışız yine o dönemi.

Şuan 3 milyon euro piyasa değerine sahip. bence net bir 8 milyon euro olacak yeni değeri. Haketti çünkü.

helal olsun keske brumada onun seviyesine gelse.
ve ins. gelecek sezon brumada patlama yapacak.
sampiyon olduktan sonra baski azalir.

Geri
Üst Alt